Zeroboy 9 Αυγούστου 2005 #1 Share 9 Αυγούστου 2005 (edited) Καλησπέρα θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες για τον συγκεκριμένο "κύριο" (αν δεν κάνω λάθος βέβαια) δηλαδή ονομασία λατινική τελικό μέγεθος διατροφικές συνήθειες κλπ.Η απλά την ονομασία του προκειμένου να αναζητήσω πληροφορίες. Ευχαριστώ. sorry ειχα ξεχασει να ανεβάσω την photo!! Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2005 - Zeroboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 9 Αυγούστου 2005 #2 Share 9 Αυγούστου 2005 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 10 Αυγούστου 2005 #3 Share 10 Αυγούστου 2005 Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για έναν Synodontis Εupterus με τελικό μέγεθος τα 15cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 12 Αυγούστου 2005 #4 Share 12 Αυγούστου 2005 Και εμενα για Epterus μου φαινετε, αλλα γινεται λιγο μεγαλυτερος απο 15 ποντους, αναλογα το ενυδρειο. Και προσοχη γιατι εαν αποφασιση να χτυπησει τα αλλα ψαρια, ειναι ικανο για πολυ μεγαλη ζημια. Επισης να προσθεσω πως απο την στιγμη που τον εβαλα στο ενυδρειο με τις αφρικανες μου, δεν ξαναειδα γονο... Τους "καθαριζει" το βραδυ που κοιμουνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 12 Αυγούστου 2005 Author #5 Share 12 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας.Θα ψαξω για πληροφορίες.Απ ότι ειδα εκ των υστέρων βέβαια μάλλον εβαλα το θεμα σε λάθος κατηγορία.Αν πρέπει τοποθετήστε το στην σωστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος