akisem 20 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 το πρωτο d = destilled = αποστειρωμενο το δευτερο d = deionized = απιονισμενο και ρωτω εγω... νερο dd ειναι καταλληλο για θαλλασινο?με τα καταλληλα αλατια προφανως, αντι για R.O. δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 τέλειο είναι που το βρίσκεις ? έχεις πηγάδι στη αυλή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 20 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) υπαρχουν ειδικα μηχανηματα που πωλουνται ως εργαστηριακος εξοπλισμος... check this out ... Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2008 - akisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 είναι σχεδιασμένο για να δίνει 5-15 λίτρα τη μέρα .. σε φτάνει ? υποψιάζομαι ότι θα έχει ακριβή συντήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 21 Σεπτεμβρίου 2008 Author #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 ενταξει μπορεις να πας σε αλλο μοντελο με μεγαλητερη παραγωγη πχ1 , ή εδω τελος παντων και διαλεγεις τα λιτρα που θες. οσο για τη συντηρηση δεν ειναι πολυ ακριβοτερη απο αλλον μηχανηματων των θαλασσινων ενυδρειων. Anyway, μια ερωτηση εκανα. Βασικα για αποστειρωμενο νερο δεν ηξερα αν κανει. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanus 21 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 Οι συσκευές υπερκάθαρου νερού είναι μια πονεμένη ιστορία και σαφώς δεν κάνουν για θαλασσινό ενυδρείο... Για να δουλέψει στο νερό της Αθήνας θέλει και πρόφιλτρα καθώς και στήλη απιονισμού... Έχει αρκετά μεγάλο κόστος συντήρησης και μικρή παροχή.... Α και έχουν και κανένα 5άρι.... Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 21 Σεπτεμβρίου 2008 Author #7 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 εσυ δλδ μου λες οτι δεν κανει? αλλα μου ελεγε ο salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 το πρόβλημα του φαντάζομαι θα είναι η πρακτικότητα πόσο κάνει αυτό το μηχάνημα ? κάθε πότε χρειάζεται συντήρηση και πόσο κάνουν τα ανταλλακτικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 Για να δουλέψει στο νερό της Αθήνας θέλει και πρόφιλτρα καθώς και στήλη απιονισμού... ρίξε μια ματιά στα αναλώσιμα .. από όλα βλέπω και έχει , φίλτρο σωματιδίων , ενεργό άνθρακα , μεμβράνη .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 21 Σεπτεμβρίου 2008 Author #10 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 μα εγω δεν σας ρωταω για το μηχανημα... :S το απεσταγμενο και απιονιοσμενο νερο μας κανει? αυτη ειναι η ερωτηση μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Σεπτεμβρίου 2008 #11 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 βεβαίως κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 21 Σεπτεμβρίου 2008 Author #12 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 ωραια... ευχαρτιστωωωωω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος