Mitrizakis Nikos 22 Μαρτίου 2009 #51 Share 22 Μαρτίου 2009 Γιατί έχεις προσθεσει τεχνιτά βιολογικά μεσα? Θα ήταν προτημότερο να στηριχτείς στον ζωνταό βράχο! Η όσμωση βοηθά πολύ σε ενα reef σύστημα, το νερο του δυκτιου ειναι "χαλια"!!! Δεν έχεις ουτε χημικό φιλτραρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oas284 22 Μαρτίου 2009 Author #52 Share 22 Μαρτίου 2009 Το θυληκο κλοουν δεν την εβαλε την νυχτα..... το πρωι ηταν κατω απο την ανεμωνη νεκρη..... υπαρχει περιπτωση να εκανε κατι η ανεμωνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Μαρτίου 2009 #53 Share 22 Μαρτίου 2009 Μάλλον θεμα προσαρμογής θα έλεγα παρά οτι φταιει η ανεμόνη. Το ψαρακι ηταν πολύ καινουργιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oas284 22 Μαρτίου 2009 Author #54 Share 22 Μαρτίου 2009 Toυ εκανα πολυ καλη προσαρμογη. τα ψαρια τα πηρα απο το waterinn και μου ειπαν οτι τα εχουν εκει κανενα 2μηνο. το ενυδριο ειναι 100λτ και εχω μεσα 5+2 τουσ κλοουν. ελεγα οτι μπορει να εχω αρκετα για τα λιτρα.... αλλα αυτο πεθανε γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος