stormtrooper 19 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2008 Περιττό να πω ότι ΖΗΛΕΥΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 20 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 Φανταστικο βιντεο με υπεροχες εικονες και υπεροχα τοπια!!! Αλλα εχω ενα παραπονο ή εγω ετυχε να μην δεν δω την Ελλαδα στην παρουσιασει ολων των χωρων ή απλα δεν μας εδειξαν Εκεινο το τοπιο με τα καβουρια μου αρεσε παρα πολυ!!!Και δεν ειναι το μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 20 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 φανταστικο στα μισα μέρη από αυτά να είχα πάει θα μπορούσα να πώ ότι θα πέθαινα ευτυχισμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Σεπτεμβρίου 2008 Author #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 Φανταστικο βιντεο με υπεροχες εικονες και υπεροχα τοπια!!! Αλλα εχω ενα παραπονο ή εγω ετυχε να μην δεν δω την Ελλαδα στην παρουσιασει ολων των χωρων ή απλα δεν μας εδειξαν Εκεινο το τοπιο με τα καβουρια μου αρεσε παρα πολυ!!!Και δεν ειναι το μονο... Είχε έρθει και στην Ελλάδα... Αλλά εμείς οι Ελληνάρες μόνο που δεν τον πλακώσαμε στις φάπες. Στο βιντεάκι που ακολουθεί έχει κάποια "deleted scenes"... όπου δυστυχώς έχει και την Ελλάδα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 20 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 Στην αρχη δεν πιστευα οτι πηγε σε ολα αυτα τα υπεροχα μερη!!!Αλλα μολις εδειξε και την Ελλαδα πιστικα... Και εγω πηγα στον Παρθενονα φετος και ολο μη και μη ηταν και μονο Παρθενονας δεν ηταν...Εγω εβλεπα μονο σιδεριες ,φαινετε κανουν και την μετακομιση απο κατω στο μουσειο... Παντος ολο φωναζαν,μην ακουμπατε,μην βγαζετε φωτογραφιες μην τρωτε μην μην...Εγω οτι ελεγαν μην αυτο εκανα,και εποιασα και εβγαλα φωτο και τα παντα... Μα καλα τι τους πειραξε που ηρθε ο ανθρωπος και γυριζε το βιντεο κλιπ και χωρευε.. Αχ Ελλας το μεγαλειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 Στην αρχη δεν πιστευα οτι πηγε σε ολα αυτα τα υπεροχα μερη!!!Αλλα μολις εδειξε και την Ελλαδα πιστικα... Και εγω πηγα στον Παρθενονα φετος και ολο μη και μη ηταν και μονο Παρθενονας δεν ηταν...Εγω εβλεπα μονο σιδεριες ,φαινετε κανουν και την μετακομιση απο κατω στο μουσειο... Παντος ολο φωναζαν,μην ακουμπατε,μην βγαζετε φωτογραφιες μην τρωτε μην μην...Εγω οτι ελεγαν μην αυτο εκανα,και εποιασα και εβγαλα φωτο και τα παντα... Μα καλα τι τους πειραξε που ηρθε ο ανθρωπος και γυριζε το βιντεο κλιπ και χωρευε.. Αχ Ελλας το μεγαλειο σου Η Ελλαδα, αποτελειται απο Ελληνες. Ενας απο αυτους εισαι και εσυ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 21 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Η Ελλαδα, αποτελειται απο Ελληνες. Ενας απο αυτους εισαι και εσυ.- Ελληνας μπορει να ειμαι ,αλλα ποτε δεν κανω το τοσο τοσοοοοοοοοοοο!!! Αντι να πανε να κοιταξουν τα χιλια δυο προβληματα που απασχολει την Χωρα μας καθονται και λενε μην πειραζεις αυτο,μην βγαζεις φωτογραφιες μην μην μην... Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2008 - Thodwrhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Σεπτεμβρίου 2008 Author #8 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 "Είμαι περίφανος που είμαι Έλληνας... γιατί και περίφανος να μην ήμουν, θα εξακολουθούσα να είμαι Έλληνας" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Φεβρουαρίου 2009 Author #9 Share 15 Φεβρουαρίου 2009 Μου'ρθε μία επιθυμία για το συγκεκριμένο βιντεάκι και είπα να το ξαναζωντανέψω σαν θέμα... Επίσης βρήκα και άλλο ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος1989 15 Φεβρουαρίου 2009 #10 Share 15 Φεβρουαρίου 2009 Απλα ανατριχιασα και εχω παει μονο σε 4 μερη απ ολα αυτα!!!Καλα να μαστε και θα παμε να τα δουμε ολα..αλλα πανω απ ολα το χαμογελο του Matt να εχουμε και ακομα μεγαλυτερο...!!!και ας εχουμε λιγο μυαλο παραπανω και ας φτιαξουμε τη χωρα μας στο χαμογελο για να μπορεσουμε να χορεψουμε διπλα του στο Παρθενωνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Ένα Up για υπενθύμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος