Giannos 18 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιας εταιρείας τροφή συνιστάτε για σπιρούλίνα? Εχω δει πολλές τροφές που περιέχουν σπιρουλίνα αλλά ψάχνω κάτι που να είναι σχεδόν 100% σπιρουλίνα και oxi animal derivatives ή fish derivatives. γνωρίζετε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 18 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω για τι ψαρια τη θες η αν θες καταψηγμενη η κονσερβα αλλα μια καλη ειναι της tropical η spiru tabin αλλα ακριβη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisifer 19 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι άλλη μία της Τροπικαλ που έχει 36% σπιρουλίνα. Πάντως αν βρεις κάποια που να είναι σχεδόν καθαρή σπιρουλίνα ενημέρωσε...γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azores 19 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα. Έχω παραλάβει σπιρουλίνα σε σκόνη. 100% καθαρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAMATIA 24 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Η σπιρουλίνα για ποια ψάρια ενδείκνυται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 24 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Η σπιρουλίνα για ποια ψάρια ενδείκνυται; Για φυτοφάγα ψάρια (plecos, αφρικανικές κιχλίδες mbuna κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κανει φυσικα και για τα παμφαγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisifer 25 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σε flakes υπάρχει κάτι σε καθαρή σπιρουλίνα? Την καλύτερη που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι της τρόπικαλ με 36% σπιρουλίνα. Πολύ καλή τροφή...αλλά κάτι σε 100% και φλέικς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGETAX 25 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 είχα διαβάσει ότι μόνο σε 2 μέρη στον κόσμο βγάζουν σπιρουλίνα στην Νιγρίτα Σερρών και στην Χαβάη http://www.spirulina.gr/ ότι αφορά την Ελληνική spirulina αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να την δώσετε στα ψάρια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 25 Σεπτεμβρίου 2008 #10 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μια αλλη αποψη.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=10519 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Σεπτεμβρίου 2008 #11 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σε flakes υπάρχει κάτι σε καθαρή σπιρουλίνα? Την καλύτερη που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι της τρόπικαλ με 36% σπιρουλίνα. Πολύ καλή τροφή...αλλά κάτι σε 100% και φλέικς? νομιζω οτι σε νηφαδες στην καθαροτητα που ζητας δεν θα βρεις πουθενα...θα ηταν πανακριβη η τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος