mouseman2 18 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΜΠΥ. ΒΑΣΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣ. ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΙΣ EHEIM ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 300 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 600 ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.ΣΩΣΤΕ ΜΕ PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Καλως ορισες.Πρωτα πρεπει να αποφασισεις με ποια λιμνη θα ασχοληθεις MALAWI - TANGANYIKA , αυτα που πρεπει να εχει ενα ενυδρειο με Αφρικανες ειναι αμμο και πετρες καλητερα ασβεστολιθηκες απο φυτα αν θες καμια VALISNERIA . Η γνωμη μου για τα λιτρα σου ειναι να πας για TANGANYIKA . Οι μετρησεις του νερου ειναι TANGANYIKA = ph - 7,8-9 , gh - 7-11 , kh - 16-18 , θερμοκρασια - 24-28 . MALAWI = ph - 7,7-8,6 , gh - 10 + , kh - 8-10 , θερμοκρασια - 25 . Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πετρες.....πολλες πετρες τοποθετημενες ετσι ωστε να δημιουργουν πολλες κρυψωνες.Και για Malawi εχεις επιλογη.Ενα χαρεμακι labidochromis 1+4..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 18 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Οσο για το στρωσιμο, ασε το καινουργιο νερο να δουλευει με αντιχλωριο για καμια βδομαδα, ριξε SafeStart της Tetra και μετα απο 24 ωρες βαλε τα ψαρια. Δοκιμασμενη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος