NAVY 16 Νοεμβρίου 2008 #126 Share 16 Νοεμβρίου 2008 με το ΝΟ 2 τι έγινε , έβγαλες κάποια άκρη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 16 Νοεμβρίου 2008 Author #127 Share 16 Νοεμβρίου 2008 Επισης πριν λιγες μερες παρελαβα 1 cleaner shrimp κ 2 εριμιτες αφου μπηκανε στο ενυδρειο κρυφτηκαν χωρις δευτερη σκεψη. -Απο την δευτερη μερα οι εριμιτες αρχισαν τις βολτες στο ενυδρειο (παντου πηγαν) ο ενας απο τους δυο αλλαξε αμεσως σπιτι κ σημερα αλλαξε κ ο δευτερος. -Η γαριδα εκανε τις ντροπες της 1,2 μερες κ τωρα εχω παρατηρησει οτι με ακολουθει απο οποια πλευρα του ενυδρειου κ να ειμαι, επισης δοκιμασα κ εβαλα το δαχτυλο μου στο ενυδρειο να δω πως θα αντιδρασει, αυτη με την μια ανεβηκε στο ποιο ψηλο σημειο του βραχου κ ηρθε προς το μερος μου, σημερα πηρα ενα φυλλαρακι τροφη κ ηρθε το εφαγε απο το χερι μου με το ΝΟ 2 τι έγινε , έβγαλες κάποια άκρη ? βασικα ειχα μεταβολη απο 0,3 σε <0,3 αλλα με την πρωη ευκαιρια θα παρω αλλης εταιριας τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 19 Νοεμβρίου 2008 Author #128 Share 19 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον το εργο προχωραει κανονικα, σημερα εκανα αλλαγη νερου 25 λιτρα κ επισης αλλαξα την αντλια του ενυδρειου που ειχε στην πλατη μια boyu με μια eheim compact 1000 κ πραγματικα δουλευει τελεια με πολυ περισσοτερη αναταραξη στην επιφανεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Νοεμβρίου 2008 #129 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον το εργο προχωραει κανονικα, σημερα εκανα αλλαγη νερου 25 λιτρα κ επισης αλλαξα την αντλια του ενυδρειου που ειχε στην πλατη μια boyu με μια eheim compact 1000 κ πραγματικα δουλευει τελεια με πολυ περισσοτερη αναταραξη στην επιφανεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 20 Νοεμβρίου 2008 Author #130 Share 20 Νοεμβρίου 2008 εχουμε κ λεμε, απο μετρησεις σημερα εχουμε: 20 Νοεμ.2008 Temp - 26c Sg - 1025 Ph - 8,1 Kh - 12,8 Nh - 0 No - <0,3 No3 - 12,5 Mg - 1320 Ca - 460 Po4 - 0 κ μια γενικη φωτο του ενυδρειου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Νοεμβρίου 2008 #131 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλά, αλλά δεν βλέπω ανατάραξη της επιφάνειας μετά τις αλλαγές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 21 Νοεμβρίου 2008 Author #132 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλά, αλλά δεν βλέπω ανατάραξη της επιφάνειας μετά τις αλλαγές..... οχι η φωτο ειναι ακριβως πριν τις αλλαγες, ετσι ειναι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 26 Νοεμβρίου 2008 Author #133 Share 26 Νοεμβρίου 2008 (edited) Μετρησα χθες τα νιτρικα κ επεσαν στο 0 μαλλον βοηθησε η αλλαγη νερου Αυριο ερχονται κ 2 percula Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2008 - banik Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 28 Νοεμβρίου 2008 Author #134 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Απο χθες λοιπον το ενυδρειο μου φιλοξενει κ δυο μικρα κ αξιοθαυμαστα percula, μπορω να πω οτι εχω ξετρελαθει Προσαρμογη Μολις φτασανε σπιτι τα εβαλα μεσα σε ενα πλαστικο δοχειο με λιγο απο το νερο που τα συνοδευε στα σακουλακια στην συνεχεια με ενα σωλινακι απο ορο το οποιο ειχε κ τον ρυθμιστη ροης ωστε να πεφτει σταγονα σταγονα νερο απο το ενυδρειο μου ετσι ωστε να ερθουν σιγα σιγα ποιο κοντα στις συνθηκες του ενυδρειου μου (αλατοτητα, θερμοκρασια κτλ.) Η διαδικασια αυτη πηρε περιπου 1αμιση ωρα. Μετα οι δυο του ηταν ετοιμοι να μπουνε στο νεο του σπιτι Παρατηρησεις Percula: Στην αρχη φαινοταν φοβισμενα κ στρεσσαρισμενα (λογικο) ετσι καθοταν σε μια πλευρα του ενυδρειου κ μονο, μετα απο ωρα αρχισαν να σουλατσαρουν κ να ψαχνουν τον χωρο μενοντας παντα μαζι, σημερα ειχαν κ το πρωτο τους γευμα. Shrimp: Στην αρχη ηταν πολυ επιφυλακτικη κ παρατηρουσε απο μακρυα τους νεους κατοικους κ εμεινε πισω απο τα βραχια οση ωρα την παρακολουθουσα, σημερα ειχαν την πρωτη τους επαφη κ ολα δειχνουν καλα. Hermit: Εντελως αδιαφοροι μου φανηκαν, σημερα εριξα κ τροφη σε μορφη pellet και ο ενας ετρεξε κυριολεκτικα πηρε την μπιλια κ την τσιμπολογουσε για αρκετη ωρα. Οριστε κ 2 φωτο απο το κινητο δυστηχως μιας κ εχασα το καλωδιο της ψηφιακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 28 Νοεμβρίου 2008 #135 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Να σου ζήσουν οι νέοι κάτοικοι και να τους χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 28 Νοεμβρίου 2008 #136 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Να σου ζησουν οι νεοι κατοικοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 28 Νοεμβρίου 2008 #137 Share 28 Νοεμβρίου 2008 να τα χαίρεσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 28 Νοεμβρίου 2008 #138 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Να τα χαιρεσαι!!! Πολυ όμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 29 Νοεμβρίου 2008 #139 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Να σου ζήσουν κα να τους χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 29 Νοεμβρίου 2008 #140 Share 29 Νοεμβρίου 2008 όμορφα να τα χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 29 Νοεμβρίου 2008 Author #141 Share 29 Νοεμβρίου 2008 οχι τοσο ευχαριστα τα νεα σημερα καθως ειχα την πρωτη μου απωλεια Γυρισα σπιτι κ αρχισα να ψαχνω να δω αν ειναι ολα οκ, ετσι ειδα την γαριδα μου να εχει το εναν εριμιτη κ να το ξεψειριζει, δεν ηταν στο κελυφος αλλα εκτος κ ηταν ψοφιος, αμεσως τον απομακρυνα απο το ενυδρειο δεν εκανα καμια αλλαγη στο ενυδρειο αυτες τις μερες εκτος του οτι μπηκαν τα ψαρια μεσα, δνε μπορω να κατα- λαβω που οφειλεται εκανα αμεσως μετρησεις για να δω τι παιζει ετσι εχουμε: 29 Νοεμ.2008 Temp - 27c Sg - 1025 Ph - 8,1 Kh - 10.6 Nh - 0 No2 - 0 No3 - 12,5 Mg - 1380 Ca - 490 Po4 - 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 29 Νοεμβρίου 2008 #142 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Εισαι σιγουρος οτι πεθανε? γιατι εμενα ειχε αλλαξει δερμα και νομιζα οτι πεθανε και μετα τον ειδα μεσα να σουλατσαρει... Κατεβασε το ασβεστιο στο 420-460(χρησιμοποιεις καποιο ζουμι?) Τα αλλα μια χαρα εκτος απο τα νιτρικα αν και ειναι λιγα πρεπει να τα ριξεις Ελπιζω να βοηθησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Νοεμβρίου 2008 #143 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι τιμές μου φαινονται περιεργες. Πολύ ψηλα Ca αλλα και το KH... Με τι test μετρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Νοεμβρίου 2008 #144 Share 30 Νοεμβρίου 2008 Εισαι σιγουρος οτι πεθανε? γιατι εμενα ειχε αλλαξει δερμα Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και άδικα να ανησυχείς. Μην πετάξεις το κέλυφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 30 Νοεμβρίου 2008 Author #145 Share 30 Νοεμβρίου 2008 Μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι τιμές μου φαινονται περιεργες. Πολύ ψηλα Ca αλλα και το KH... Με τι test μετρας? Λοιπον κ εμενα μου φανηκε ψηλα το ca και δεν ριχνω κανενα προσθετο ζουμι. μετραω KH - Salifert & CA - Tropic Marin Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και άδικα να ανησυχείς. Μην πετάξεις το κέλυφος. Μακαρι να ειναι κατι τετοιο, σε καμια περπτωση δεν πεταξα το κελυφος, μονο το σωμα απομακρυνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Νοεμβρίου 2008 #146 Share 30 Νοεμβρίου 2008 Δεν εχεις ριξει κανενα προσθετο και το Ca ειναι εκει? Θα ελεγα να δοκιμασεις καποιο test καποιας αλλης εταιριας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 30 Νοεμβρίου 2008 Author #147 Share 30 Νοεμβρίου 2008 Δεν εχεις ριξει κανενα προσθετο και το Ca ειναι εκει? Θα ελεγα να δοκιμασεις καποιο test καποιας αλλης εταιριας... οχι δεν εχω ριξει κατι, μεχρι τωρα μετρουσα 440 με 460, θα μετρησω παλι μηπως εκανα καποιο λαθος με την μετρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #148 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 2 μερες μετα κ ο εριμιτης δεν εμφανιστηκε πουθενα κ το κελυφος παραμενει αδειο, αρα λογικα πεθανε, ας ελπισουμε πως ηταν τυχαιο κ οτι δεν υπαρχει καποιο λαθος στο ενυδρειο. Κατα τα αλλα τα percula ειναι πολυ κινητικα κ τρωνε με πολυ ορεξη, με το που πλησιαζω το χερι μου να ριξω τροφη ερχονται αμεσως χωρις φοβους Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #149 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 καινουργια φωτογραφικη, νεες φωτο. που να την ρυθμισω κι'ολας θα παω για βραβειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 3 Δεκεμβρίου 2008 #150 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Μπραβο πολυ ομορφα, και πανω απολα υγιεστατα τα ζωντανα σου... τα κλοουνακια ηταν καιρο μαζι στο μαγαζι απο οπου τα πηρες? Ανεμωνη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος