banik 8 Δεκεμβρίου 2009 Author #301 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Aν παντως δεν μεγαλωνουν και συνεχισουν να χωριζονται,majano ειναι Βασικα μου την εδωσε ο firlou που εκανε split απο την δικια του BTA που ειναι μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #302 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Ελα κ μερικες ακομα με το bubble ετοιμο για φαι....... Περιμενω καποια πραγματακια ακομα κ μετα παλι φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #303 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Το ενυδρειο μου πλεον τρεχει σχεδον 1μιση χρονο, ααααα πως περασε ο καιρος, ολα λειτουργουν μια χαρα εδω κ παρα πολυ καιρο χωρις απωλειες κ παρατραγουδα, η αληθεια ειναι πως εχει μπει σε σειρα κ πιστευω οτι εχει ωριμασει αρκετα καθως υπαρχαν κ στιγμες που εμεινε κ χωρις αλλαγη κ χωρις τακτικες μετρησεις αλλα ολα ειναι τελεια, πρεπει να παρω 2-3 κοραλακια ακομα κ θα ειναι κομπλε. Η ανεμωνη μου ειχε κανει split πριν καιρο κ τωρα κ οι δυο εχουν διπλασιαστει, τα occelaris εχουν κανει host στην xenia, ουτε που κοιταν τις ανεμωνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 9 Φεβρουαρίου 2010 #304 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 banik ξαναβαλε τις φωτογραφιες.Δεν φαινοντουσαν σωστα και τις αφαιρεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 10 Φεβρουαρίου 2010 Author #305 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 10 Φεβρουαρίου 2010 Author #306 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Φεβρουαρίου 2010 #307 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Η πρωτη φωτογραφια ειναι παλια?Τα κοραλια που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 10 Φεβρουαρίου 2010 Author #308 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Η πρωτη φωτογραφια ειναι παλια?Τα κοραλια που ειναι? Eιναι η εναρξη, δηλαδη το πριν κ το μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος