banik 18 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα θελω μια χαρη ρε παιδια θελω ενα ντουι για αυτη την λαμπα http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/423...hparam/interpet εχω ψαξει εδω κ δεν εχω βρει πουθενα, αν μου βρει καποιος που ξερει κ να το πληρωσω εννοειται θα ημουν υποχρεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 και για αυτό αναστενάζεις ?? ΚΑΦΚΑΣ μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό .. κάνε μια ερώτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 18 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 αναστεναζω γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα κ δεν μπορω να βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 18 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Osram dulux L δεν πουλανε στην περιοχη σου? Τα ιδια ντουι περνουν. Εκτος αν μιλας για στεγανό οποτε τα πραγματα δυσκολευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 18 Σεπτεμβρίου 2008 Author #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Osram dulux L δεν πουλανε στην περιοχη σου? Τα ιδια ντουι περνουν. Εκτος αν μιλας για στεγανό οποτε τα πραγματα δυσκολευουν thanks θα το ψαξω ετσι κ βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος