akisem 15 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2008 μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να αγορασω απο το ιντερνετ αυτο το conditioner ? Σε λογικη τιμη δλδ... στο aquaristik.net εχει 4 ευρω και τα μεταφορικα 20.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 16 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2008 δεν υπάρχει στη Ελλάδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 17 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για να ρωταω...δεν το εχω βρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 17 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 το λέω γιατί η seachem αντιπροσωπεύεται στη Ελλάδα .. ίσος όμως τα μαγαζιά λιανικής να μην έχουν όλη τη γκάμα προϊόντων που εισάγεται .. δεν θυμάμαι ποιος είναι ο εισαγωγέας , αλλά μπορείς να το ψάξεις και να κάνεις μια ερώτηση .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 17 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τα καταστήματα που εχουν SERA μπορουν να στο φερουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastronik 17 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Akisem κι εγώ Χανιά μένω και βρίσκω Prime...Όλα τα Seachem τα έχει το Pet World στην Κυδωνίας κοντά στα ΚΤΕΛ...Και σε τιμές συγκρίσημες με του internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 17 Σεπτεμβρίου 2008 Author #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 thanks παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 17 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ειναι σε ελλειψη εδω και 2 μηνες..απο οτι εμαθα θα ερθει soon...ειναι κορυφαιο και οικονομικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος