Jump to content

Recommended Posts

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

από την περιγραφή του παντός αν και πολύ μικρές ως πάρα πολύ μικρές τα χαρακτηριστικά τους είναι σούπερ:

26-30c, 7-8+ph, και από ότι λέει γεννάνε σε γλυκό νερό

από την περιγραφή του παντός αν και πολύ μικρές ως πάρα πολύ μικρές τα χαρακτηριστικά τους είναι σούπερ:

26-30c, 7-8+ph, και από ότι λέει γεννάνε σε γλυκό νερό

Αληθεια λεει. Απο οπου και να εχω διαβασει αυτες ειναι οι απαιτησεις του νερου για τις γαριδουλες. Συντομα θα σας τα πω απο πρωτο χερι μολις δω τα πρωτα μικρα.

Έγινε επεξεργασία - ReBeLoS

Φοβερές οι γαριδούλες!!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1 πλεκοενυδρείο

1 φυτεμένο

1 για Zebra pleco

1 για γαριδούλες

1 για πιράνχα

Ίσως ένα θαλασσινό...

Τελικά αγοράζοντας το 1ο μου ενυδρείο στις 28/12/2007 υπέγραψα την οικονομική μου καταδίκη!!!

Ειναι φανταστικες οι γαριδες !!!Αλλα οι τιμες σε αποθαρρυνουν... :D

Έγινε επεξεργασία - Thodwrhs

Πραγματικά στολίδια...

Μπορούμε να μαζευτούμε κάμποσοι, να δώσουμε λεφτά και να αναλάβει κάποιος να τα μεγαλώσει και να τα αναπαράγει και να πάρουμε όλοι.. Τι λέτε;

:D

Aπλά έχω κάποιους ενδοιασμούς με την από 'κεί και πέρα αναπαραγωγή, η επαναληπτική αιμομιξία θα δημιουργήσει πολύ ευαίσθητα και προβλιματικά άτομα έτσι πρέπει να εισάγουμε συνεχώς "νέο αίμα" και να ελέγχουμε την αναπαραγωγή κάνοντας ανταλλαγές... και ρωτάω τώρα... ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται να γίνει σωστά η αναπαραγωγή με κόστος τις τακτικές παραγγελίες και το τρέξιμο με τις ανταλλαγές-διαχωρισμούς?... :wootwoot: Αν είναι να πάρουμε μία παρτίδα και στην F3-F4 γενιά να αρχίσουν οι μαζικές απώλειες και τα προβλήματα υγείας, εγώ δεν συμφωνώ, δεν είναι ηθικό.

Έχει και γαρίδες αμαζονίου που σκεφτόμουν να φέρουμε αλλά πάλι θα υπάρχει το ίδιο θέμα... εκτός και αν...ενδιαφερθούμε αρκετοί και φέρει κάποιο μαγαζί σε λογική τιμή... :thumbup:

Αν αυτό σημαίνει πως ψηφίζουμε, εγώ είμαι μέσα!!!

φίλε viciouscircle ενθουσιάστηκα και τα ξέχασα όσα σημειώνεις..έχεις δίκιο, θέλει περισσότερη προσπάθεια από όση πίστευα.. Αλλά και πάλι αν το επιχειρήσουμε και έχει λογικό κόστος εγώ ειίμαι μέσα.

Έγινε επεξεργασία - akkornteon

• 2 months later...

Μιας και κοίταξα και γω το site και ενδιαφέρθηκα θα θελα να δω κατά πόσο υπάρχουν όντως κάποιοι πρόθυμοι να κανονίσουμε μια ομαδική παραγγελλία για πιο φθηνά μεταφορικά....

Μάλλον όμως θα πρέπει να χωριστούμε σε νότια και Βόρεια Ελλάδα με έδρες Αθήνα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοσ από Θεσσαλονίκη όπως εγώ το να τα παραλάβω μετά από Αθήνα θέλει άλλη μια μέρα και μεγαλύτερο ρίσκο

Μάλλον όμως θα πρέπει να χωριστούμε σε νότια και Βόρεια Ελλάδα με έδρες Αθήνα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοσ από Θεσσαλονίκη όπως εγώ το να τα παραλάβω μετά από Αθήνα θέλει άλλη μια μέρα και μεγαλύτερο ρίσκο

Κοίτα, αν μπορούν να ρθουν από Αμερική μπορούν να ρθουν και από Αθηνα... Αλλά εντέλει, κανονίζουμε κάποια από τα κοιβώτια να πανε Θεσσαλονίκη, τα ίδια μεταφορικά ισχύουν σε όλη την Ελλάδα

Φοβερές είναι, αλλά η τιμή τους είναι απαγορευτική τουλάχιστον για το δικό μου πορτοφόλι. :)

υπαρχουν στην γερμανια παιδια μερικες απο αυτες, να παρουμε απο εκει, ειναι και σε καλυτερες τιμες.

υπαρχουν στην γερμανια παιδια μερικες απο αυτες, να παρουμε απο εκει, ειναι και σε καλυτερες τιμες.

Δώσε site :):P:glare::thumbup::buttrock::buttrock:

Και εγώ μέσα!

Nα μαζευόμαστε άντε!!!!!

post-7963-1227207864_thumb.jpg post-7963-1227207894_thumb.jpg

Είναι υπέροχες!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :):P:glare::thumbup::buttrock::buttrock::bowdown::bowdown:

Kanarini αφού βρήκες άλλη ιστοσελίδα δες την λες να το τσεκάρουμε;;;;

ψαχνω να την βρω δεν την ειχα αποθηκευσει.

ψαχνω να την βρω δεν την ειχα αποθηκευσει.

παιδια βοηθεια απο τα λινκ αυτου του σιτε το ειχα βρει

http://www.crusta10.de/templates/index.php...326&katid=0

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!

Να δούμε αν στέλνει Ελλάδα ρε παιδιά.... Εγώ πάντως ψήθηκα, οι τιμές είναι πολύ καλύτερες οντως

Έγινε επεξεργασία - Astra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...