anagold 9 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα Ενα απο τα χρυσοψαρα μου(comet-tail sarasa) εχει αναπτυξει ενα εξογκωμα σαν καρουμπαλο στο κεφαλι πριν/μπροστα απο το ραχιαιο πτερυγιο,ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Θα μας βαλεις και μια φωτογραφια να το δούμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 10 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω προσπαθησει να ανεβασω φωτο σαν συνημμενο κ δεν τα καταφερα, μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 10 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409 Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2008 - Thodwrhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argiris93 10 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Και η φώτο πρέπει να είναι κάτω από 800x600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 10 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 ισως πρεπει να τις μικρυνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 10 Σεπτεμβρίου 2008 Author #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Οποτε μαλλον η φωτο ειναι μεγαλη γι'αυτο δεν ανεβαινει, θα ξαναπροσπαθησω το βραδυ που θα ειναι ο συζυγος στο σπιτι, γιατι εγω δεν το κατεχω το σπορ...ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 10 Σεπτεμβρίου 2008 Author #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 O.K. Νομιζω τα καταφερα Αυτο δεν βγηκε ξαφνικα, νομιζω οτι μεγαλωνει μερα με τη μερα, εδω κ 2-3 βδομαδες περιπου, τα ψαρακια μου τα εχω 5-6 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Γεννητικό είναι το πρόβλημα . Δεν μπορούμε να του κάνουμε κάτι πέρα απ το να το φροντίζουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Σεπτεμβρίου 2008 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν να φαίνεται οτι το εξόγκωμα συνεχίζει έως την ουρά, έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 11 Σεπτεμβρίου 2008 Author #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν να φαίνεται οτι το εξόγκωμα συνεχίζει έως την ουρά, έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο? οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, δεν εχω ομως κ προηγουμενη εμπειρια, το αλλο sarasa που εχω για να συγκρινω δεν εχει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 11 Σεπτεμβρίου 2008 Author #12 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 Γεννητικό είναι το πρόβλημα . Δεν μπορούμε να του κάνουμε κάτι πέρα απ το να το φροντίζουμε . δλδ δεν ειναι καποια ασθενεια? δεν χρειαζεται κατι το ιδιαιτερο? ρωταω γιατι θελω να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να ζουν καλα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Σεπτεμβρίου 2008 #13 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αν το βλέπεις και μεγαλώνει είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ασθένεια και έχω δεί αντίστοιχη περίπτωση σε φόρουμ του εξωτερικού. Άν μεγαλώσει, τότε, ένας συνδυασμός θεραπείας αντιπαρασιτικής και αντιβακτηριακής ίσος σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 11 Σεπτεμβρίου 2008 Author #14 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αν το βλέπεις και μεγαλώνει είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ασθένεια και έχω δεί αντίστοιχη περίπτωση σε φόρουμ του εξωτερικού. Άν μεγαλώσει, τότε, ένας συνδυασμός θεραπείας αντιπαρασιτικής και αντιβακτηριακής ίσος σε βοηθήσει Θα με βοηθουσες παρα πολυ αν μου ελεγες κατι πιο συγκεκριμενο οσον αφορα τη θεραπεια Υ.Γ.Εχω ενα σκευασμα για τη θεραπεια παθησεων ευρεος φασματος αναμεσα στις οποιες αναφερονται:βακτηριακες λοιμωξεις, παρασιτα του δερματος κ.α. να το χρησιμοποιησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 19 Σεπτεμβρίου 2008 #15 Share 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι σκληρω το εξωγκομα ή ειναι σαν "φουσκαλα"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 20 Σεπτεμβρίου 2008 Author #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι δεν ειναι φουσκαλα, κ δυστυχως μοιαζει να μεγαλωνει συνεχως, το ψαρακι παντως δεν δειχνει αρρωστο, αλλα ανησυχω, αν ξερει κανεις κατι κ μπορει να με βοηθησει, ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 21 Σεπτεμβρίου 2008 #17 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 Συνηθως τετοιες περιπτωσεις ειναι ογκοι και δεν μπορεις να κανεις κατι, αν ειναι σκληρο και δεν μαζευει υγρο. Παρακολουθα το και πες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 1 Οκτωβρίου 2008 Author #18 Share 1 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα! Απλα προς ενημερωση, το εξογκωμα συνεχιζει να μεγαλωνει, σημερα ειδα κατι σαν μικρες τρυπουλες, μετα απο ερευνα στο διαδικτυο ειμαι σχεδον βεβαιη οτι ειναι ογκος, το ψαρακι εχει κανονικατατη συμπεριφορα, συμφωνα με αυτα που διαβασα δεν ποναει, δεν ειναι μεταδοτικο, δεν υπαρχει θεραπεια(εκτος αν γινει αφαιρεση) κ το ψαρακι κατα πασα πιθανοτητα θα ζησει ετσι ...για οσο ειναι γραφτο του να ζησει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 1 Οκτωβρίου 2008 #19 Share 1 Οκτωβρίου 2008 Ναι μην φοβασαι οι ογκοι δεν ειναι μεταδοτικη απλα θα πρεπει να του ενυσχησεις το ανοσοποιητικο του συστημα με πολυ καλες τροφες με εξτρα βιταμινες και το ενυδρειο του να ειναι σε αψογη κατασταση Περιμενουμε νεα του μικρου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 26 Νοεμβρίου 2008 Author #20 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα Απλα πληροφοριακα Σχεδον 3 μηνες μετα το εξογκωμα εχει εξαφανιστει, αφου φουσκωσε αρκετα σε σημειο το ψαρακι να μοιαζει με lionhead, μετα το εξογκωμα γεμισε τρυπουλες, εκει ειπα παει το ψαρι δε θα τη βγαλει καθαρη, τελικα σιγα σιγα ο ογκος υποχωρησε κ τωρα ειναι οπως ηταν κ πριν!!! Δεν ξερω μπορει να μην ηταν ογκος (καρκινος) τελικα...??? Κ ολα αυτα χωρις καμια δικια μου παρεμβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Νοεμβρίου 2008 #21 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Βάλε μας και μια φωτογραφία να δούμε πως είναι τώρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 26 Νοεμβρίου 2008 Author #22 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Βάλε μας και μια φωτογραφία να δούμε πως είναι τώρα . OK θα βαλω το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 26 Νοεμβρίου 2008 #23 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Ena exogkoma san afto eixai bgalei ena karxariakh pou eixa k tou erixa mia koutalia alath mesa k se 2 meres eixe figei ala eixe meinei mia tripa sto psari.meta po 3 bdomades kapoou ekei arxise na tou feugei ala meta pethane.Eixa rwthsei sto zoo planet k m eipe aftos na t rixw ligo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Νοεμβρίου 2008 #24 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Φιλε Mixalhs92 σε παρακαλώ πολύ Ελληνικά και πεζά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagold 26 Νοεμβρίου 2008 Author #25 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Οι φωτο απο το ψαρι σημερα, δυστυχως εκτος απο τις αρχικες δεν εχω αλλες για να δειτε τη μεγαλη διαφορα στην τριτη φωτο το ασπρο που φαινεται ειναι οτι απεμεινε απο τον ογκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος