sigalosh 9 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχώς όταν είμαι σπίτι και με βλέπει, έρχεται προς τι μεριά μου στο ενυδρείο και με κοιτάζει. Μετά από ένα γεύμα από μια μεγάλη γαρίδα, ξεκουράζει τα 30cm του πίσω από τα βράχια… Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) και εσύ πως μεταφράζεις το βλέμμα του ? πρόσεχε τις γαρίδες που του δίνεις .. κάποιες έχουν παράξενα συντηρητικά Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2008 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigalosh 9 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Μάλλον είναι μόνιμα πεινασμένος. Λες και έχει ταινία μέσα του. Τρώει 2 μεγάλες γαρίδες την ημέρα και δεν ξέρω αν κάνει να του δώσω και άλλες. Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2008 - sigalosh Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο μου μοιαζει για ροφος. Ειναι 30 εκ. σε 250 λιτρα;;; Του ειναι αρκετα;;; Διευκρινιζω οτι δεν εχω μεγαλη "επαφη" με το θαλλασινο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigalosh 9 Σεπτεμβρίου 2008 Author #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ροφός είναι φίλε diskus fan. Για την ώρα είναι αρκετό. Το θέμα είναι ότι μετά από κάποιο καιρό θα χρειαστώ πισίνα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε μου νομιζω οτι ουτε τωρα τα λιτρα ειναι αρκετα (για τετοιο ψαρι), αλλα τελως παντων. Οντως θα χρειαστεις πισινα που μαλλον δεν θα διαθετεις ηδη υποθετω. Παντως ομολογω οτι δειχνει αρκετα καλα, να τον χαιρεσαι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Να τον χαίρεσαι!!! Με τους ρυθμούς που τρώει, άρχισε να μελετάς την επόμενη ενυδρειοκατασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος