TAN 7 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Πραγματικά ένα reef ενυδρείο είναι μαγεία αλλά πολλά μοναδικά και πανέμορφα είδη ψαριών δυστυχώς δεν μπορούν να στεγαστούν σε αυτό. Τι κάνουμε λοιπόν για αυτό? Φτιάχνουμε και ένα fish only έτσι ώστε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Φεβρουαρίου 2006 Author #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 7 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 fish only rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Αλήθεια πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει πανέμορφα ψάρια, στα pet shop, τα οποία θα επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε, αλλά είναι απογορευτικά για το reef μας? Η λύση είναι ένα fish only. Ειδικά αν είναι ένα καλοστημένο fish only, με περίεργα και ασυνήθιστα ψάρια, όπως του φίλου μας του ΤΑΝ, που είχα την τιμή να δώ απο κοντά πριν λίγες ημέρες. Συγχαρητήρια Θανάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 7 Φεβρουαρίου 2006 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Πραγματικά η συμπεριφορά αυτών των ειδών είναι συχνά εντυπωσιακή και τους αξίζει να έχουν το δικό τους αποκλειστικό ενυδρείο. ΤΑΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 8 Φεβρουαρίου 2006 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Μπράβο Θανάση. Πολύ καλός συνδιασμός ψαριών και σε πολύ καλή κατάσταση. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Φεβρουαρίου 2006 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Εξαιρετικη δουλεια Θαναση !!! Τελικα ειναι η μονη λυση για να μπορεσει κανεις να απολαυσει περισσοτερα απο τον υπεροχο κοσμο της θαλασσας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Φεβρουαρίου 2006 Author #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Να σημειώσω για όσους μπορεί να απορήσουν ότι δεν είναι όλα τα ψάρια που έχω στο fish only ακατάλληλα για reef και συγκεκριμένα τα Purple Tang (zabrasoma xanthurus), Scopas Tang(zabrasoma scubas) και Blue Tang( Paracanthurus hepatus) φυσικά και είναι reef safe αλλά εφόσον έχω στοκάρει στο reef μου δεν μπορούσα να τα στεγάσω εκεί. Αυτό που με έχει αφήσει έκπληκτο είναι το blue tang που σε μια άλλη ζωή μάλλον ήταν trigger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Φεβρουαρίου 2006 Author #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2006 Κάποιες ακόμα photo πριν από το τάϊσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 13 Φεβρουαρίου 2006 #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2006 Υπέροχα ψάρια σε καλή κατάσταση. Ο xanthurus για εμένα είναι από τα πιο όμορφα θαλασσινά ψάρια. Μήπως έχει δει κανένας σας κάποιον πρόσφατα σε μαγαζί προς πώληση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Φεβρουαρίου 2006 Author #11 Share 14 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ Κώστα.. Μπορείς να ρωτήσεις στην ενότητα τον μαγαζιών αν κάποιο από αυτά έχει zebrasoma xanthurus. Μερικές photo ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitsek 20 Φεβρουαρίου 2006 #12 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ FISH ONLY (ΕΧΩ Κ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ), ΠΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 21 Φεβρουαρίου 2006 #13 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 FISH ONLY RULESSSSS!!!!!!!!!!!!!!! (ΤΑΝ fish only aquarium fotos by reefdaddy) παιδια ειμαι σε τρομερο διλημα μεσογειακο η fish only τροπικο????αχ θαναση θα σε σφαξω τη μου εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Φεβρουαρίου 2006 Author #14 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Δεν φταίω σε τίποτα που ο Picasso σε κοίταγε με αυτό το ανέμελο βλέμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 21 Φεβρουαρίου 2006 #15 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 παιδια ειμαι σε τρομερο διλημα μεσογειακο η fish only τροπικο????αχ θαναση θα σε σφαξω τη μου εκανες 12341[/snapback] Και δεν εισαι ο μονος !! Εγω εχω πει τι θελω εκτος απο το reef μου: 1) Τροπικο Fish Only 2) Μεσογειακο 3) Μονο για Ιπποκαμπους Περαστικα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 21 Φεβρουαρίου 2006 #16 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 αστα Μανο πολυ κολημα κοιμαμε και απο προχτες βλεπο triger στον υπνο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 21 Φεβρουαρίου 2006 #17 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 η αποφαση παρθηκε μολις ειπα στον τζαμα μου να μου φτιαξει ενα 100χ60χ60 για fish only αχχχχχχ με βλεπω να με χωριζει η γυναικα μου παιδιαααααααα ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ εσυ φταιςςςςςςςςς ακους??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Φεβρουαρίου 2006 #18 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Και δεν εισαι ο μονος !! Εγω εχω πει τι θελω εκτος απο το reef μου: 1) Τροπικο Fish Only 2) Μεσογειακο 3) Μονο για Ιπποκαμπους Περαστικα μας... 12346[/snapback] To ενυδρειο του Θαναση ειναι πολυ ομορφο, και εχει κανει καλη επιλογη ψαριων, μεγαλο πραγμα σε ενα ενυδρειο με σωστη ιεραρχια για την μακροπροθεσμη επιβιωση του. Συμαντικη εμεπιρια αυτο ειδικα σε ενυδρειο με puffer. Πολυ καλη δουλεια αλλα εχω την αμιδρη αντυπωση πως δεν θα μεινει πολυ καιρο στα 400 λιτρα για καιρο... Μανο, τι θες τωρα? Να προσλαβεις καποιον να στα προσεχει ολα ή να σε χωρισει η Ειρηνη και να μεινεις μονος σου με μπολικο ελευθερο χρονο για να προλαβαινεις? Χαχαχα, ιδανικα ονειρα για ολους. και με εμενα στη λιστα για αυτα εδω και καιρο αλλα...ο χρονος πολυς που χρειαζετε και η ατιμη η πλακα να μην αντεχει το βαρος....Γαμωτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 22 Φεβρουαρίου 2006 #19 Share 22 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ καλές photo τράβηξες Κώστα.. Με το καλό το νέο ενυδρείο σου. 100χ60χ60.Αφου είναι για fish only γιατί δεν δίνεις λίγο μήκος ακόμα 120 πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 22 Φεβρουαρίου 2006 #20 Share 22 Φεβρουαρίου 2006 Το ενυδρείο κολλήθηκε σήμερα .αύριο έχοντος καλός τον πραγμάτων θα σας στείλω Φώτος από setup μια και θα είναι στο ίδιο δωμάτιο και το μεσογειακό που φτιάχνω . Όσο για το γιατί δεν το έκανα πιο μεγάλο είναι λόγο χώρου μια και το δωμάτιο (στην ουσία φωταγωγός κλεισμένος) είναι 2 μέτρα μήκος επί 1,10 πλάτος άρα καταλαβαίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος