ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Σας παρουσιάζω φωτογραφίες με τα μωρά μου (δεν ξέρω τι είδος είναι). Εχω "ψαρέψει" συνολικά 17 μωρά. Στη γεννήστρα βρίσκονται τα 10. Τα περισσότερα έχουν διπλασιάσει το μέγεθός τους ενώ 4 έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί! Το αγγούρι φαίνεται οτι κάνει θαύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 7 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Φτου φτου Νίκο μια χαρά φαίνονται να μεγαλώνουν Αντε, μετά τους δίσκους και τα γατόψαρα τι έχει σειρά άραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnd 7 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Σας παρουσιάζω φωτογραφίες με τα μωρά μου (δεν ξέρω τι μάρκα είναι). Εχω "ψαρέψει" συνολικά 17 μωρά. Στη γεννήστρα βρίσκονται τα 10. Τα περισσότερα έχουν διπλασιάσει το μέγεθός τους ενώ 4 έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί! Το αγγούρι φαίνεται οτι κάνει θαύματα. 11346[/snapback] sorry αλλα δεν έχω καταλάβει τι ψαράκια ειναι στην φωτό. Εχεις κάνει γέννα με γατόψαρα? αν ναι θα μπορούσες να με βοηθήσεις? θέλω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΄Θέλω λεπτομέρειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 7 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Αν δεν κανω λαθος ειναι ansystrus . Να σου ζησουν Νικο και ευχομαι πολλες γεννες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 8 Φεβρουαρίου 2006 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Άλλος ένας χαρούμενος μπαμπάς. Να σου ζήσουνε και με το καλό στις επόμενες γέννες Νίκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 8 Φεβρουαρίου 2006 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Να σου ζήσουν και να έχεις πάντα γέννες απο τα ψαράκια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 8 Φεβρουαρίου 2006 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 sorry αλλα δεν έχω καταλάβει τι ψαράκια ειναι στην φωτό. Εχεις κάνει γέννα με γατόψαρα? αν ναι θα μπορούσες να με βοηθήσεις? θέλω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!΄Θέλω λεπτομέρειες... 11357[/snapback] Τα ψάρια στη φωτό είναι ancistrus sp.3. Εσύ τι γατόψαρα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Φεβρουαρίου 2006 Author #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 sorry αλλα δεν έχω καταλάβει τι ψαράκια ειναι στην φωτό. Εχεις κάνει γέννα με γατόψαρα? αν ναι θα μπορούσες να με βοηθήσεις? θέλω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!΄Θέλω λεπτομέρειες... 11357[/snapback] Αγαπητέ nnd Λίγες είναι οι γνώσεις μου για την αναπαραγωγή αυτού του είδους, ώστε να μπορέσω να στις μεταφέρω. Στην κατηγορία αυτή όμως, υπάρχουν φίλοι χομπίστες οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία και θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Φιλικά Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister x 8 Φεβρουαρίου 2006 #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 (edited) Το ΑΓΓΟΥΡΙ δε το σχολίασε κανείς.. Να σου ζήσουν Είναι δύσκολο να καταφέρεις γέννα σε "γατόψαρα"; Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2006 - mister x Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 9 Φεβρουαρίου 2006 Author #10 Share 9 Φεβρουαρίου 2006 Σας παρουσιάζω και μια "αεροφωτογραφία" των μωρών που φτάσανε τον αριθμό 14! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 9 Φεβρουαρίου 2006 #11 Share 9 Φεβρουαρίου 2006 Σας παρουσιάζω και μια "αεροφωτογραφία" των μωρών που φτάσανε τον αριθμό 14! 11515[/snapback] Φτου φτου φτου - τέλεια είναι. Βρε τι κάνει το Νουνού Άντε, να σου ζήσουν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Μαρτίου 2006 Author #12 Share 24 Μαρτίου 2006 Αγαπητοί Φίλοι ειδικοί επί των "Γάτων" Εδώ και δύο μέρες μετέφερα τα μωρά (27 τον αριθμό) σε ένα ενυδρείο 80 λίτρων, το οποίο ανέλαβε χρέη ενυδρείου ανάπτυξης. Έβαλα νερό από το μητρικό ενυδρείο και τοποθέτησα μέσα μια ρίζα ξύλου που είχα από παλιά. Μόλις έριξα μέσα τα μωρά αυτά προσκόλλησαν πάνω στο ξύλο και δεν λένε να ξεκολλήσουν. Δεν έχουν πια κανένα ενδιαφέρον για τα αγαπημένα τους εδέσματα όπως το αγγούρι, το κολοκυθάκι, το καρότο......ούτε και στις ταμπλέτες. Ταυτόχρονα παρατήρησα ασυνήθιστα μεγάλη παραγωγή κοπράνων, τόσο σε ποσότητα όσο και σε μέγεθος (μήκος), την οποία δεν είχα παρατηρήσει όσο παρέμεναν στην μικρή γεννήστρα. Είναι δυνατόν να τρέφονται από το ξύλο και μόνο? Τόσο πολύ ξετρελάθηκαν? ΥΓ Αγαπητέ Φίλε Husky-Jim εκκρεμούν αναπάντητα ερωτήματά μου στο: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=2533 Με εκτίμηση Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 24 Μαρτίου 2006 #13 Share 24 Μαρτίου 2006 Να σου ζήσουν Νικολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Απριλίου 2006 Author #14 Share 28 Απριλίου 2006 Τα μωρά στο καινούριο τους σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 28 Απριλίου 2006 #15 Share 28 Απριλίου 2006 ΜΟΥΡΛΙΑ ΕΙΝΑΙ φτου,φτου........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 29 Απριλίου 2006 #16 Share 29 Απριλίου 2006 Φτου φτου ομορφα τα μωρα. Να σου ζησουν Νικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος