diskus fan 9 Σεπτεμβρίου 2008 #26 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Εσύ έλα....αυτός ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η επιθυμια σας διαταγη (ανεκτελεστη) κυριε μου.- Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2008 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 9 Σεπτεμβρίου 2008 #27 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πίνω...καφέ με ΄κανα δυο γνωστούς & μη εξερεταίους από τις 5 παρά περιμένοντας την ενυδρειοπαρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Σεπτεμβρίου 2008 #28 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πίνω...καφέ με ΄κανα δυο γνωστούς & μη εξερεταίους από τις 5 παρά περιμένοντας την ενυδρειοπαρέα Ωραιαααααααααα……………περίσσευμα 3 ρακές για μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 9 Σεπτεμβρίου 2008 #29 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Θα έρθω και εγώ! Θα φέρω και 2 γουρουνο-neon Αν έχει κανεις, θέλω κλαδέματα κερατόφυλλο! Θα τα πούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Σεπτεμβρίου 2008 #30 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κερατοφυλλο θα υπάρχει αρκετό για όλους.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 9 Σεπτεμβρίου 2008 #31 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ισως προλαβω και περασω μια βολτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος Καζινιερακης 10 Σεπτεμβρίου 2008 #32 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 αποστολη κρατα ενα ποτηρι ακομα.θα τα πουμε απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Σεπτεμβρίου 2008 #33 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 1 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ SUPER !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Σεπτεμβρίου 2008 #34 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 μονο εγω δεν θα μπορεσω να ερθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Σεπτεμβρίου 2008 #35 Share 13 Σεπτεμβρίου 2008 Για αλλη μια φορα περασαμε καταπληκτικα ,,,, !!! Τα ειπαμε , γελασαμε , διασκεδασαμε ... Οσοι δεν ηρθατε απλα χασατε αλλα μη στεναχωριεστε θα ειμαστε εκει παλι σε κανα μηνα !!! Υ.Γ. Σωκρατη απο τη τριτη απουσια και μετα θα σου απαγορευθει η εισοδος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Σεπτεμβρίου 2008 #36 Share 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ήπιαμε και τις ρακιές μας, φάγαμε και τα φυστίκια μος, γνωρίσαμε και νέα άτομα... Όλα καλά! Μόνο που έχω να προτείνω να γίνει ban στον nightmaire ο οποίο ΤΟΛΜΗΣΕ να έρθει χωρίς το Google Girl! Πλέον είμαστε σε αναμονή για το επόμενο meeting με ακόμα περισσότερους... ελπίζω και περισσότερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightmaire 14 Σεπτεμβρίου 2008 #37 Share 14 Σεπτεμβρίου 2008 OXI και ban.... επρεπε να την αφησω πισω να προσεχει τα ψαρια μου τι να κανω να τα αφηνα μονα τους??? Υ.Γ. Ευχαριστω ολους οσους φερανε κλαδεματα !!!! Φυτευθηκαν σε 3 ενυδρεια που δυστυχως δεν ειχαν ουτε ενα φυτο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 14 Σεπτεμβρίου 2008 #38 Share 14 Σεπτεμβρίου 2008 ναι σωστα δικιο εχεις εαν συμβει καμια στραβη και πεσει σε κανενα ενυδρειο επιπλεει κιολας χωρις προβλημα με τα μεγαλα ΟΟ OXI και ban.... επρεπε να την αφησω πισω να προσεχει τα ψαρια μου τι να κανω να τα αφηνα μονα τους??? Υ.Γ. Ευχαριστω ολους οσους φερανε κλαδεματα !!!! Φυτευθηκαν σε 3 ενυδρεια που δυστυχως δεν ειχαν ουτε ενα φυτο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 15 Σεπτεμβρίου 2008 #39 Share 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς πρόσθεσα άλλη μια απουσία μου στο...μακρύ κατάλογο, λόγω Gary Moore... Να άξιζε κιόλας... Αν το ήξερα θα ερχόμουν σε σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Σεπτεμβρίου 2008 #40 Share 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς πρόσθεσα άλλη μια απουσία μου στο...μακρύ κατάλογο, λόγω Gary Moore... Να άξιζε κιόλας... Αν το ήξερα θα ερχόμουν σε σας!!! Ωχχχχχ!!!! Σταθηκα τυχερος;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 15 Σεπτεμβρίου 2008 #41 Share 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ωχχχχχ!!!! Σταθηκα τυχερος;;; Πολύ τυχερός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος