Husky_Jim 7 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 6 + ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!! Εγώ θα είμαι εκεί....... υστ.Βελάκια σε πρόλαβα!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 7 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω θα ειμαι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 7 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γιώργο και εγώ μαζί σου... Έχω χάσει αρκετές συναντήσεις λόγω θητείας, αλλά σε αυτή θα είμαι και εγώ εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Λέω να 'μαι κι εγώ πάλι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 7 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ δεν κάνω απουσίες............ θα είμαι εκεί....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Θα έρθω και 'γω με τα κλαδέματά μου, ροτάλα, μικράνθεμουμ και άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 7 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ουτε και εγω πιστευω οτι θα γραφτω στο απουσιολογιο .Αντε να μαζευομαστε ολοι οι τρελοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 7 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 αν ολα πανε καλα και δεν αλλαξει το ρεπο μου(?????????σαββατο ρεπο!!!!?????ωωω ναι.....)θα ειμαι και γω εκει!!!!!!!!!αποστολη φερε και τον "αγιασμο" εεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 7 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 ......και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Σεπτεμβρίου 2008 #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 ...άντε και καλό Φθινόπωρο!!! Να μαζευόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 8 Σεπτεμβρίου 2008 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 6 + ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!! Εγώ θα είμαι εκεί....... υστ.Βελάκια σε πρόλαβα!!!!!!!!!!! Εγω δε θα ρθω ετσι γιατι μου την εσπασες τωρα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 8 Σεπτεμβρίου 2008 #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 θα ειμαστε και εγω και ο discusfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Σεπτεμβρίου 2008 #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ δεν κάνω απουσίες............ θα είμαι εκεί....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Σεπτεμβρίου 2008 Author #14 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 θα ειμαστε και εγω και ο discusfan Εσύ έλα....αυτός ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightmaire 8 Σεπτεμβρίου 2008 #15 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποιο πιθανο ειναι να ερθω και εγω , ωστε να σας γνωρισω και απο κοντα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 8 Σεπτεμβρίου 2008 #16 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εσύ έλα....αυτός ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σύντομες δημοκρατικές αποφάσεις………. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Σεπτεμβρίου 2008 #17 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ σας εύχομαι να περάσετε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Σεπτεμβρίου 2008 #18 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποιο πιθανο ειναι να ερθω και εγω , ωστε να σας γνωρισω και απο κοντα ! Να έρθεις οπωσδήποτε και να φέρεις και την κοπέλα που έχεις στο avatar σου. Και αν εσύ δεν μπορείς, ας έρθει μόνη της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 8 Σεπτεμβρίου 2008 #19 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 ακριβως το ιδιο ηθελα να πω, να φερεις το google girl με το συγκεκριμενο μπικινι Να έρθεις οπωσδήποτε και να φέρεις και την κοπέλα που έχεις στο avatar σου. Και αν εσύ δεν μπορείς, ας έρθει μόνη της Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightmaire 8 Σεπτεμβρίου 2008 #20 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 xaxaxa.... δεν ξερω αν θα μπορει !!! αν εκεινη δεν μπορεσει .. στην αναγκη συμβιβαζεστε να ερθω μονο εγω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 8 Σεπτεμβρίου 2008 #21 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 xaxaxa.... δεν ξερω αν θα μπορει !!! αν εκεινη δεν μπορεσει .. στην αναγκη συμβιβαζεστε να ερθω μονο εγω ??? με μπικινι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Σεπτεμβρίου 2008 #22 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δε μου λέτε ρε παλουκάρια... κάποιοι από εσάς που θέλετε το Google Girl, ξεχάσατε ότι φοράτε βέρες???? Κάντε άκρη για τα νιάτα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 8 Σεπτεμβρίου 2008 #23 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δε μου λέτε ρε παλουκάρια... κάποιοι από εσάς που θέλετε το Google Girl, ξεχάσατε ότι φοράτε βέρες???? Κάντε άκρη για τα νιάτα!!!!!! παντρεμενοι ειμαστε,οχι ευνουχοι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Σεπτεμβρίου 2008 #24 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα να περασετε. Εγω θα απουσιασω. διακοπες παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Σεπτεμβρίου 2008 #25 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 θα ειμαστε και εγω και ο discusfan Πως τολμας;;; Πηρες την αδεια μου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος