mikerrgp 7 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα σε ολους ειμαι εντελος αρχαριος κ χρειαζομαι βοηθεια για να μην κανω τα λαθη που εκανε κ η αδερφη μου (κατερινακι) αγορασα ενα ενυδρειο 100 λιτρων τι πρεπει να κανω μου εδωσαν ενα για το χλωριο κ ενα safe star λεγοντας μου οτι μπορω να βαλω ετσι ποιο γρηγορα μεσα τα ψαρια μου κ αυτο που φοβιζει ειναι οτι του φιλτρου το καλοδιο εχει επαφη με το νερο . καλως σας βρηκα μιχαλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 7 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα και σε εσενα!!!Και καλως ηρθες!!! Λοιπον μια καλη αρχη για να ξεκινισης το διαβασμα ειναι απο εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 Μην βιαστεις και βαλεις ψαρια...Το χομπυ μας θελει υπομονη για να το χαρεις..Διαβασε πως μπορεις να στρωσεις το ενυδρειο σου...Τον κυκλο του αζωτου κλπ. κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 7 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα σε ολους ειμαι εντελος αρχαριος κ χρειαζομαι βοηθεια για να μην κανω τα λαθη που εκανε κ η αδερφη μου (κατερινακι) αγορασα ενα ενυδρειο 100 λιτρων τι πρεπει να κανω μου εδωσαν ενα για το χλωριο κ ενα safe star λεγοντας μου οτι μπορω να βαλω ετσι ποιο γρηγορα μεσα τα ψαρια μου κ αυτο που φοβιζει ειναι οτι του φιλτρου το καλοδιο εχει επαφη με το νερο . καλως σας βρηκα μιχαλης καλημερα Μιχαλη.Καλως ορισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 7 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλως ηρθες Γενικος κανονας:δεν βαζουμε χερι μεσα στο ενυδρειο αν δεν κλεισουμε πρωτα τις συσκευες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfon 7 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 pare giosi ti vazis mesa sto nero kai eise isixos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 7 Σεπτεμβρίου 2008 Author #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον το εχω θεση σε λητουργεια απο εχθες μετρησα σημερα το πρωι το ph ειναι στο 7.5 με ενα τεστ απο πετ σοπ μετρησεις για αμονια υπαρχουν σε αλλα τεστ ? πως μπορω να ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο να δεχτει ψαρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 7 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλώς ήρθες στο forum μας, και καλή συνέχεια........... Να προμηθευτείς υγρά τεστ ΝΗ3 – ΝΗ4, ΝΟ2, ΝΟ3 και όταν οι μετρήσεις σου είναι μηδενικές μπορείς να βάλεις το πρώτο σου ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 7 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες φίλε στο ΑΖ. Ίσος αν έθετες το πρόβλημα σου στην ανάλογη κατηγορία να λάμβανες πιο πολλές απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος