antonis t83 3 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2008 serrasalmus rhombeus κατι λιγοτερο απο 20 cm. υγιεστατος κ αγριεμενος στις πρωτες του φωτο!! δεν ειμαι κ ο Ζ.Χ. αλλα στις επομενες μερες ελπιζω να εχω καλυτερες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 3 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως αγριεμενος,επιβλητικος. Να τον χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 3 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2008 τουμπανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλως τον κι αυτον. ...δεν ειμαι κ ο Ζ.Χ. αλλα.... Δεν χανει τιποτα να στειλεις μυνηματακι στον ιδιο, να ερθει για καμια ποζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 4 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κούκλος.Μπράβο Σε πόσα λίτρα βρίσκεται??Τρώει κανονικά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 4 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κούκλος.Μπράβο Σε πόσα λίτρα βρίσκεται??Τρώει κανονικά?? Τα λίτρα τα είδα εκ των υστέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Σεπτεμβρίου 2008 Author #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 το ψαρι εχει ερθει απο χερι κ οχι απο μαγαζι. βρισκεται σε ενυδρειο 400ων λιτρων. 50-50 αναλογια νερο βρυσης-οσμοσης, ph7,5 κ θερμοκρασια 30. εκει που ηταν ετρωγε πολυ καλα κ οι συνθηκες νερου ηταν παρομοιες. εγω ακομα δεν τον ταϊσα. σημερα θα το επιχειρησω, αλλα δεν πιστευω να εχουμε κανενα προβλημα...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Σεπτεμβρίου 2008 Author #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 ετσι θελω να γινει το ψαρακι μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδαρος Αντώνη....... Να τον προσέχεις γιατί ειναι πολύ ιδιαίτερο ψάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 23 Σεπτεμβρίου 2008 #10 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 κουκλος να τον χαιρεσε,μπορεις να βαλεις και μια ολου του ενυδρειου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Σεπτεμβρίου 2008 Author #11 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 κουκλος να τον χαιρεσε,μπορεις να βαλεις και μια ολου του ενυδρειου? ευχαριστω για τις ευχες σας! υποσχομαι συντομα φωτο ..........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος