PPAP 6 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2006 παιδια παρατηρησα σημερα το ενυδρειο να εχει γεμισει με διαφανες μπιλιες εκατονταδες σε πολυ μικρο μεγεθος.πολλα απο αυτα κολυμπανε και πολλα απο αυτα ειναι ακινητα στον βυθο.... υ.γ.φωτο δεν μπορω να βαλω γιατι δεν τα πιανει ο φακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 7 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 παιδια παρατηρησα σημερα το ενυδρειο να εχει γεμισει με διαφανες μπιλιες εκατονταδες σε πολυ μικρο μεγεθος.πολλα απο αυτα κολυμπανε και πολλα απο αυτα ειναι ακινητα στον βυθο....υ.γ.φωτο δεν μπορω να βαλω γιατι δεν τα πιανει ο φακος 11248[/snapback] Tι ψάρια έχεις στο ενυδρείο? Μήπως γέννησε κανένα? Γιά περίγραψέ μας τίς "μπίλιες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Δές τα πμ σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 7 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Πετρο τι ειναι τελικα? Εγινες μπαμπας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 7 Φεβρουαρίου 2006 Author #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 παιδια δεν ξερω υπομονη..τωρα μιλησα με τον δημητρη και θα μαθουμε το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 8 Φεβρουαρίου 2006 Author #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Tι ψάρια έχεις στο ενυδρείο? Μήπως γέννησε κανένα? Γιά περίγραψέ μας τίς "μπίλιες". 11253[/snapback] μαρινα μου pygocentrus naterreri Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 8 Φεβρουαρίου 2006 Author #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον παιδια απο οτι μιλησα και με τον δημητρη..αυτα που περιεγραφα μοιαζουν με αυγα..το παραξενο ειναι οτι τα πυρανχακια ειναι σε μικρη ηλικια ακομα.ενα αυτο...δεν εχει αλλαξει κανενα το χρωμα του.δυο αυτο.τελοςπαντων ειναι πολυ παραξενη η ολη κατασταση... υ.γ. δεν υπαρχει αλλο ψαρι στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 8 Φεβρουαρίου 2006 #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον παιδια απο οτι μιλησα και με τον δημητρη..αυτα που περιεγραφα μοιαζουν με αυγα..το παραξενο ειναι οτι τα πυρανχακια ειναι σε μικρη ηλικια ακομα.ενα αυτο...δεν εχει αλλαξει κανενα το χρωμα του.δυο αυτο.τελοςπαντων ειναι πολυ παραξενη η ολη κατασταση...υ.γ. δεν υπαρχει αλλο ψαρι στο ενυδρειο 11416[/snapback] Πέτρο, μήπως έβαλες κανένα φυτό ή τίποτα άλλο μέσα στο ενυδρείο πρόσφατα? Έτσι μου "ήρθε" εμένα μιά συνοδοντίτσα ... ώς αυγό κολλημένο σε ξύλο Η αυτό, ή τα δικά σου θα είναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 10 Φεβρουαρίου 2006 Author #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2006 (edited) Πέτρο, μήπως έβαλες κανένα φυτό ή τίποτα άλλο μέσα στο ενυδρείο πρόσφατα? Έτσι μου "ήρθε" εμένα μιά συνοδοντίτσα ... ώς αυγό κολλημένο σε ξύλο Η αυτό, ή τα δικά σου θα είναι ... 11447[/snapback] οχι οχι τιποτα.οτι ειναι ειναι εκατονταδες και οχι πεντε εξι.τα αφηνω οπως εχει και βλεπουμε τα αποτελεσματα σε μερικες μερες..α κατι που παρατηρησα σημερα μαζευονται σε σημεια που υπαρχει τροφη... Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 16 Φεβρουαρίου 2006 Author #10 Share 16 Φεβρουαρίου 2006 και εκει που ελεγα οτι θα γραφομουν στο βιβλιο γκινες......ανηλικα πυρανχας ζευγαρωσαν τσουπ μου πεταγεται ο πρωτο σαλιγκαρος. αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα............................................................... και οπως λεει και το τραγουδι τι να κανω πες μου;;;;;;;;;;;anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 16 Φεβρουαρίου 2006 #11 Share 16 Φεβρουαρίου 2006 και εκει που ελεγα οτι θα γραφομουν στο βιβλιο γκινες......ανηλικα πυρανχας ζευγαρωσαν τσουπ μου πεταγεται ο πρωτο σαλιγκαρος.αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα............................................................... και οπως λεει και το τραγουδι τι να κανω πες μου;;;;;;;;;;;anyway 11910[/snapback] Να σου ζήσουν!!! Τώρα να δείς καθαρό ενυδρείο που θα κάνεις, θα λάμπει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 16 Φεβρουαρίου 2006 #12 Share 16 Φεβρουαρίου 2006 Να σου ζησουν Πετρο. Φανταζομαι μες την τρελη χαρα θα εισαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 18 Φεβρουαρίου 2006 Author #13 Share 18 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστω παιδια αν και πιστευω ουι δεν θα μεινουν και πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 18 Φεβρουαρίου 2006 #14 Share 18 Φεβρουαρίου 2006 Μην λες τετοια.Γρουσουζια. Ποτε δεν ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος