Χάρης 1 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα.Έχω αυτόν τον πλακόστομο εδώ και λίγο καιρό.Μπορεί κανείς να βοηθήσει στην αναγνώρισή του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Η φωτό δέν είναι καλή γιαυτό θα σου δώσω 3 πιθανότητες.... Hypancistrus sp. L270 ή Hypancistrus sp. L316 ή Hypancistrus sp. L401 άν μπορείς βάλε μία πιό καλή φωτό...... επίσης είναι πλΕκοστομος και όχι πλΑκοστομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης 1 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Σ'ευχαριστώ πολύ,θα προσπαθήσω να ανεβάσω μιά καλύτερη φωτό σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 1 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβάζοντας το συγκεκριμένο post διαπίστωσα πως και εγώ δεν ξέρω την ακριβής ονομασία του pleco μου... Αν μου επιτρέπετε η "σφήνα" δάσκαλε Husky_Jim δώσε μου τα φώτα σου!!! υγ. και εμένα η φωτο είναι ψιλοχάλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Καθώς πολλοί μπερδεύονται με το πλακο- ή ορθά πλεκόστομος,μήπως γνωρίζει κάποιος την ετυμολογία της λέξης;Nα μαθαίνουμε και κάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 1 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβάζοντας το συγκεκριμένο post διαπίστωσα πως και εγώ δεν ξέρω την ακριβής ονομασία του pleco μου... Αν μου επιτρέπετε η "σφήνα" δάσκαλε Husky_Jim δώσε μου τα φώτα σου!!! υγ. και εμένα η φωτο είναι ψιλοχάλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβάζοντας το συγκεκριμένο post διαπίστωσα πως και εγώ δεν ξέρω την ακριβής ονομασία του pleco μου... Αν μου επιτρέπετε η "σφήνα" δάσκαλε Husky_Jim δώσε μου τα φώτα σου!!! υγ. και εμένα η φωτο είναι ψιλοχάλια... Ancistrus cf. Cirrosus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Καθώς πολλοί μπερδεύονται με το πλακο- ή ορθά πλεκόστομος,μήπως γνωρίζει κάποιος την ετυμολογία της λέξης;Nα μαθαίνουμε και κάτι! πλέκο= "βεντούζα" στομος=από το ελληνικό "στόμα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα.Έχω αυτόν τον πλακόστομο εδώ και λίγο καιρό.Μπορεί κανείς να βοηθήσει στην αναγνώρισή του; Κοιτα κι αυτον αν μοιαζει http://www.planetcatfish.com/catelog/image.php?image_id=6697 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Σεπτεμβρίου 2008 #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ancistrus cf. Cirrosus Ancistrus cf. cirrhosus http://www.planetcatfish.com/catelog/speci...p?species_id=49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος