odin79 31 Αυγούστου 2008 #1 Share 31 Αυγούστου 2008 καλησπερα στην παρεα...εδω και κανα 2μηνο παρατηρω να αυξανονται στο ενυδρειο μου καποια ασπρα πραγματακια σε ενα κομματι βραχου..ενας εμπειρος φιλος μου,μου ειπε οτι ειναι ασκηδια.με μια βοηθεια απο φιλους βρηκα οτι μοιαζουν στο ειδος phallusia julinea.αλλα ειναι πολυ μικρα για να ειναι αυτο το ειδος(περιπου1εκατοστο το ενα και πιο λιγο).ριξτε και εσεις μια ματια και πειτε μου την γνωμη σας.τι ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 1 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόκειται για σπογγοειδής σηματισμούς, που αναπτύσσονται σε όλα τα φυσικά συστήματα. Τρέφονται με διήθυση του νερού και συμβάλουν στην όλη ισορροπία του συστήματος. Ακριβής ταξινόμιση και ταυτοποίηση του συγκεκριμένου είδους, θεωρώ ότι δεν έχει και τόσο σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 1 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω κυριε Νικο.εκανα το ποστ γιατι εξαπλωνονται αρκετα γρηγοραπριν 2 μηνες ηταν2 και τωρα ειναι πανω απο 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος