Jump to content

κατερινακι

κατερινακι

Recommended Posts

DSC00166.jpg

καλημερα αυτο ειναι λοιπον το ενυδρειο

εχω μεσα ενα μονομαχο κ 2 μονομαχινες θελω να βαλω εναν καθαριστη κ 8 με 10 νεον μικρα τι λετε?

Κατερινάκι τα φυτά καλά έκανες και τα έβαλες και ειδικά αυτό στην επιφάνεια (κερατόφυλλο).

Τα κοχυλάκια χαλάνε κάποια στοιχεία στο νερό (σκληρότητα) και καλό θα ήταν να τα βγάλεις. Εαν σου αρέσουν τόσο πολύ μπορείς να τα αφήσεις αλλά δεν θα είναι και ότι καλύτερο για τα ψαράκια σου.

Φιλτράκι έχεις;

Εαν βάλεις μονομάχο μέσα στο ενυδρείο ξέχνα οτιδήποτε άλλο μέσα. Ή θα στα φάει όλα ή θα πεθάνει ο ίδιος.

Εάν βάλεις νέον (που δεν το συνιστώ γιατί είναι δύσκολα στην συντήρισή τους ψαράκια και πιθανόν να σου πεθάνουν απο κακές συνθήκες νερού σε τόσο μικρό ενυδρείο) μπορείς να πάρεις και έναν "Καθαριστή" όπως λες (λέγετε κανονικά πλεκόστομος ή πλέκο) ζήτησε έναν που να μην μεγαλώνει πολύ.

Εγώ πάντως θα πρότεινα να βάλεις έναν μονομάχο και θα είναι βασιλειάς!

Πάντως ότι και να βάλεις φρόντισε να διαβάσεις όσο μπορείς περισσότερο γενικά για τα ενυδρεία στην κατηγορία των αρχαρίων έχει αρκετά θέματα καθώς και τις συνθήκες που χρειάζονται τα ψαράκια που θα βάλεις. Εάν δεν έχεις σκοπό να διαβάσεις τουλάχιστον τα βασικά ξέχνα το ενυδρείο και πάρε καμιά γάτα που είναι εφτάψυχες! :D

"Καθαριστή" όπως λες (λέγετε κανονικά πλεκόστομος ή πλέκο) ζήτησε έναν που να μην μεγαλώνει πολύ.

Και θα τον εχει μαζι με τον μονομαχο; :D

Καλε μου ανθρωπε εδω αλλα την γραφουν αλλα κανει και στο τελος οχι ψαρια δεν θα μεινουν αλλα ουτε

ενυδρειο και εσυ την προτεινεις να βαλει και πλεκο που δεν μεγαλωνει;

πλεκο που δεν μεγαλωνει και να ζει σε 30 λιτρα με μονομαχο δεν ξερω.........

ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ και παλι ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ.

δεν μπαινει τιποτα αλλο σε 30 λιτρα.

''πετα'' τα κοχυλια βαλε μια μικρη ριζα (ξυλο) και αλλα 2 φυτακια

κοντα για το εμπροστιο τμημα και εισαι κομπλε.

carnidal δεν μπαινουν μονο λιγων λιτρων αλλα και γιατι ζουν

σε ''μαλακο'' νερο εχεις σκεφτει πως θα τους προσφερεις αυτες τις συνθηκες

στο νερο?

Και θα τον εχει μαζι με τον μονομαχο; :thumbup:

Καλε μου ανθρωπε εδω αλλα την γραφουν αλλα κανει και στο τελος οχι ψαρια δεν θα μεινουν αλλα ουτε

ενυδρειο και εσυ την προτεινεις να βαλει και πλεκο που δεν μεγαλωνει;

Πλέκο προτείνω σε περίπτωση που βάλει άλλα ψαράκια και όχι μονομάχο βέβαια :D

Ευτυχως που διαβασες ολα τα παραπανω!!!!!!!! :D Αυτα τα οστρακα ειναι για θαλλασινο ενυδρειο, οχι για μονομαχους. Θελουν διαφορετικο περιβαλον (οι μονομαχοι) με φυτα (εβαλες) και ξυλα. ΔΕΝ μπαινουν τοσα ψαρια που θελεις εκει μεσα, ΜΟΝΟ ενας μονομαχος. Αν βαλεις μεσα και θηλυκα θα τα σκοτωσει. Αν θελεις να πληρωνεις ψαρια συνεχισε το, αλλα να εχεις στο νου σου οτι εκτος απο την τιμη αγορας τους εχουν και ζωη που δεν σου ζητησαν να την πεταξεις στα σκουπιδια. Τα ψαρια δεν ειναι διακοσμηση. :wootwoot: Εσυ το διαλεξες να τα βαλεις στη ζωη σου, αρα πρεπει να τους προσφερεις το καλυτερο.- :D

Φιλικα Νικος. :thumbup:

:P:angry2::angry2: Εεετσι!

Θεωρώ πως από την στιγμή που είμαστε μέλη σε κάποιο forum πρέπει ΠΡΩΤΑ να ρωτάμε, μετά να ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ τις απαντήσεις και στο τέλος να κάνουμε ότι κάνουμε. Το τι γράφει η SERA και η κάθε SERA, το τι λέει ο κάθε πετσοπάς (πλήν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων) θα το αφήσω ασχολίαστο...

:D:thumbup::wootwoot: Εεετσι!

Θεωρώ πως από την στιγμή που είμαστε μέλη σε κάποιο forum πρέπει ΠΡΩΤΑ να ρωτάμε, μετά να ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ τις απαντήσεις και στο τέλος να κάνουμε ότι κάνουμε. Το τι γράφει η SERA και η κάθε SERA, το τι λέει ο κάθε πετσοπάς (πλήν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων) θα το αφήσω ασχολίαστο...

Αυτό δεν λέω και εγώ στο post μου; ¨Οτι μπορεί να λέει ο καθένας "έμπορος" ότι θέλει, το φόρουμ ξέρει καλύτερα!

Αυτό δεν λέω και εγώ στο post μου; ¨Οτι μπορεί να λέει ο καθένας "έμπορος" ότι θέλει, το φόρουμ ξέρει καλύτερα!

Βρε freedom ξεχασες κι'ολας, τι εχεις προτεινει πιο πανω, για 30 λιτρα;;; :D

:D

Θα εχει μπερδευτει η κοπελα με ολα τα παραπανω(αν τα διαβαζει βεβαια..)

και στο τελος θα επιλεξει να θυσιαζει ψαρια και χρημα για το pet shop( που θα της δινει λαθος αλλα σταθερες απαντησεις).

Οι περισσοτεροι γνωριζετε παραπανω απο μενα,αλλα ας συμφωνισουμε πως περα απο αυτο που θελει να εχει ..το σωστο ειναι (συμφωνα με αυτα που προσφερει) :

1 ΜΟΝΟΜΑΧΟ και ΕΞΩ τα κοχυλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...