κατερινακι 30 Αυγούστου 2008 #1 Share 30 Αυγούστου 2008 καλησπερα ειμαι η κατερινα ειμαι 23 ετων κ θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν αλλα ψαρια που ζουν σε γυαλα εκτος απο τα χρυσοψαρα κ τους μονομαχους ευχαριστω κ καλως σας βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 30 Αυγούστου 2008 #2 Share 30 Αυγούστου 2008 Kαλως ηρθες Περα απ τα οσα σου λενε διαφοροι στα μαγαζια.. κανενα!!! ψαρι δεν ζει στην γυαλα (τουλαχιστον ετσι οπως ,και για οσο,θα επρεπε να ζει..) Ισως να απογοητευτεις αλλα αυτο συμπεριλαμβανει φυσικα και τα χρυσοψαρα και τους μονομαχους. Ψαξε το και θα διαπιστωσεις πως ενα "κομπλε " ενυδρειο ειναι το καλυτερο για υγειη και ευτυχισμενα ψαρια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Αυγούστου 2008 #3 Share 30 Αυγούστου 2008 Καλως ορισες.Αν κατσεις και αναρωτηθεις ποσο ανετα θα ζεις εσυ σε ενα πολυ μικρο δωματιο χωρις καμια ανεση,ουτε καν ενα παραθυρο,τοτε θα εχεις απαντησει μονη σου στο ερωτημα σου..........Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 30 Αυγούστου 2008 #4 Share 30 Αυγούστου 2008 Καλωσορισες! Σε γυαλες ζουν... οι ελιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 30 Αυγούστου 2008 #5 Share 30 Αυγούστου 2008 40 Lt ενυδρειάκι με μοναδικό εξοπλισμό 1 φίλτρο μικρό και ίσως έναν μικρό θερμοστάτη και με 50 euro περίπου είσε κομπλέ! Μετά μπορείς να βάλεις και μικρά τροπικά ψαράκια εκτός από χρυσόψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 30 Αυγούστου 2008 #6 Share 30 Αυγούστου 2008 καλως ορισες,καλη συνεχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank86 30 Αυγούστου 2008 #7 Share 30 Αυγούστου 2008 40 Lt ενυδρειάκι με μοναδικό εξοπλισμό 1 φίλτρο μικρό και ίσως έναν μικρό θερμοστάτη και με 50 euro περίπου είσε κομπλέ! Σαν λιγα μου φαινονται τα λεφτα , ψαχνω μεγαλυτερο σπιτι για τα κορυ μου και εχω απογοητευτει απο τις τιμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 30 Αυγούστου 2008 #8 Share 30 Αυγούστου 2008 Σε γυαλες ενα ωραιο μπουκετακι ειναι καλα Περα απο την πλακα δεν ζει κανενα ψαρι μεσα σε γυαλα... Υ.Γ καλως ηρθες και καλο διαβασμα κατερινακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 30 Αυγούστου 2008 #9 Share 30 Αυγούστου 2008 καλως ηρθες 96 λιτρα μαζι με το φίλτρο και το έπιπλο με 99 ευρώ στο Carref..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 30 Αυγούστου 2008 #10 Share 30 Αυγούστου 2008 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα , σε γυαλα κανενα ζωντανο ψαρακι μην βαλεις μονο τα λουλουδια σου να βαζεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 30 Αυγούστου 2008 #11 Share 30 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Αυγούστου 2008 #12 Share 30 Αυγούστου 2008 Καλως ορισες. 40 Lt ενυδρειάκι με μοναδικό εξοπλισμό 1 φίλτρο μικρό και ίσως έναν μικρό θερμοστάτη και με 50 euro περίπου είσε κομπλέ! Μετά μπορείς να βάλεις και μικρά τροπικά ψαράκια εκτός από χρυσόψαρα. Διαφωνω με την προταση οταν απευθυνεται σε μη εμπειρο χομπυστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 31 Αυγούστου 2008 #13 Share 31 Αυγούστου 2008 η πρωτη παραγραφος ειναι σωστη, στην δευτερη με τα μικρα τροπικα ψαρακια στην γυαλα και εγω διαφωνω Πρακτικα Κατερινα μπορεις να παρεις και καρχαρια 1 μετρου να τον διπλωσεις και να τον πατησεις μεσα στην γυαλα, για να δεις το ψαρι ετσι οπως ειναι θα πρεπει να του δωσεις χωρο θα σε βοηθαγαμε καλυτερα εαν μας ελεγες εαν εισαι διατεθιμενη να αγορασεις ενα κανονικο ενυδρειο και μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις, οι τιμες ξεκινανε απο 50 ευρω για ενα μικρο ενυδρειο για μονομαχο μεχρι πολλες χιλιαδες ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 31 Αυγούστου 2008 #14 Share 31 Αυγούστου 2008 Καλως ορισες.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Σεπτεμβρίου 2008 #15 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 η πρωτη παραγραφος ειναι σωστη, στην δευτερη με τα μικρα τροπικα ψαρακια στην γυαλα και εγω διαφωνω.. Εγω διαφωνω και στην πρωτη απο τη στιγμη που γινεται σε αρχαριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 2 Σεπτεμβρίου 2008 #16 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Μην είστε υπερβολικοί!!! Δηλαδή εάν πάρει 3-4 guppys αρσενικά 3-4 πλατυ, ή 2-3 ξυφοφόρους ή ένα μονομάχο θα είναι δύσκολο να τα κρατήσει έστω και αρχάρια; Αρκεί να διαβάσει τον κύκλο του αζώτου και μερικές άλλες βασικές πληροφορίες. Δηλαδή πρέπει κάποιος να δώσει 200 Ευρώ να πάρει υγρά τεστ super truper φίλτρο κ.τ.λ. για να έχει ενυδρείο; Μπορεί να στρώσει το ενυδρείο σωστά διαβάζοντας εδώ τι πρέπει να κάνει με λίγα χρήματα και ύστερα να πάει στο πετ σοπ για μετρήσεις κάθε 1-2 βδομάδες και με συχνές αλλαγές νερού θα είναι gg! Τα ψαράκια που περιέγραψα δεν θέλουν τραγικές ρυθμίσεις σε pH και σκληρότητες και υπάρχουν και άλλα πολλά ψαράκια τροπικά που θα μπορούσε να βάλει κανείς χωρίς να δώσει μια περιουσία. Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2008 - freedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Σεπτεμβρίου 2008 #17 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το εχουμε πολλες φορες, το μικρο ενυδρειο ειναι πιο δυσκολο απο το μεγαλο. Οταν λεω μεγαλο δεν εννοω ενα τονο. Ποση χρηματικη διαφορα εχει ενα 30 λιτρο απο ενα 60λιτρο ή 80λιτρο? Μη ειστε υπερβολικοι με την οικονομια!!! Θα τα πληρωσει σε ψαρια κλπ αυτα που θα γλυτωσει απο το ενυδρειο. Με μονομαχο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα (καθως ειναι μονο του το ψαρι μεσα) αλλα και παλι το να κρατησεις σε καλη κατασταση τοσο λιγο νερο δεν ειναι τοσο ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 2 Σεπτεμβρίου 2008 #18 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 ρε freedom εισαι τρελος ρεεεε......αυτα τα ψαρια μπαινουν σε 100 λιτρα + καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Σεπτεμβρίου 2008 #19 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το εχουμε πολλες φορες, το μικρο ενυδρειο ειναι πιο δυσκολο απο το μεγαλο. Οταν λεω μεγαλο δεν εννοω ενα τονο. Ποση χρηματικη διαφορα εχει ενα 30 λιτρο απο ενα 60λιτρο ή 80λιτρο? Μη ειστε υπερβολικοι με την οικονομια!!! Θα τα πληρωσει σε ψαρια κλπ αυτα που θα γλυτωσει απο το ενυδρειο. Με μονομαχο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα (καθως ειναι μονο του το ψαρι μεσα) αλλα και παλι το να κρατησεις σε καλη κατασταση τοσο λιγο νερο δεν ειναι τοσο ευκολο. συμφωνω απολυτα,οι τιμες ενος μικρου ενυδρειου ξεφευγουν αρκετα γρηγορα.Αυτο οδηγει σε απογοητευση με το να χανει καποιος αρχαριος τα ψαρακια του και ετσι παραταει το χομπυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατερινακι 2 Σεπτεμβρίου 2008 Author #20 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα κ πάλι τελικά πείρα ένα 30 λίτρο ενυδρείο για αρχή έχω βάλει μέσα ένα μονομάχο κ δυο μονομαχίες τι αλλά μπορώ να βάλω κ μου είπαν ως 15 ψαρια μικρα είναι καλά τι πιστεύεται εσείς ? Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 2 Σεπτεμβρίου 2008 #21 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 καλυτερα να ανοιγεις θεματα στην καταλληλη κατηγορια για να μπορουμε να σου απαντησουμε πιο ευκολα. κρατα τον αρσενικο και δωσε τις θυληκες γιατι το πιο πιθανο ειναι να εχεις προβλημα. 15 ψαρακια οχι. 15 σαλλιγκαρια ισως..... μαλλον πρεπει να αλλαξεις pet shop...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 2 Σεπτεμβρίου 2008 #22 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα κ πάλι τελικά πείρα ένα 30 λίτρο ενυδρείο για αρχή έχω βάλει μέσα ένα μονομάχο κ δυο μονομαχίες τι αλλά μπορώ να βάλω κ μου είπαν ως 15 ψαρια μικρα είναι καλά τι πιστεύεται εσείς ? Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας Η Serra (εταιρεία με προϊόντα ενυδρείου) έχει βγάλει ένα βιβλιαράκι για τα ενυδρεία το οποία αναφέρει στα ψαράκια για αρχάρειους τους μονομάχους και λέει εκεί ότι μπορείς να τους βάλεις με 2-3 μονομαχίνες. Επίσης σε πολλά πετ σοπ αλλά και στο ιντερνετ μπορείς να βρείς άρθρα που λεν το ίδιο. Από εμπειρία όμως των συμφωρουμιτών αλλά και δικιά μου ο μονομάχος πάει πάντα μόνος του. Σε μερικές μέρες θα έχεις απώλειες κατά μεγάλο ποσοστό. Προσπάθησε να διαβάσεις λίγο στο section των αρχαρίων όπου όλες οι απωρίες σου θα ληθούν και έτσι τα ψαράκια σου δεν θα μπουν στην διαδικασία του "πειραματόζωου" όπως τα είχα βάλει εγώ όταν ξεκινούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατερινακι 4 Σεπτεμβρίου 2008 Author #23 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) καλημερα αυτο ειναι λοιπον το ενυδρειο εχω μεσα ενα μονομαχο κ 2 μονομαχινες θελω να βαλω εναν καθαριστη κ 8 με 10 νεον μικρα τι λετε? Έγινε επεξεργασία 4 Σεπτεμβρίου 2008 - κατερινακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Σεπτεμβρίου 2008 #24 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ευτυχως που διαβασες ολα τα παραπανω!!!!!!!! Αυτα τα οστρακα ειναι για θαλλασινο ενυδρειο, οχι για μονομαχους. Θελουν διαφορετικο περιβαλον (οι μονομαχοι) με φυτα (εβαλες) και ξυλα. ΔΕΝ μπαινουν τοσα ψαρια που θελεις εκει μεσα, ΜΟΝΟ ενας μονομαχος. Αν βαλεις μεσα και θηλυκα θα τα σκοτωσει. Αν θελεις να πληρωνεις ψαρια συνεχισε το, αλλα να εχεις στο νου σου οτι εκτος απο την τιμη αγορας τους εχουν και ζωη που δεν σου ζητησαν να την πεταξεις στα σκουπιδια. Τα ψαρια δεν ειναι διακοσμηση. Εσυ το διαλεξες να τα βαλεις στη ζωη σου, αρα πρεπει να τους προσφερεις το καλυτερο.- Φιλικα Νικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Σεπτεμβρίου 2008 #25 Share 4 Σεπτεμβρίου 2008 ...τι λετε? Διαβασε παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος