iliovas 6 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 6 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2006 Πανέμορφο. Μπράβο Βασίλη. To aquascape μου αρέσει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 6 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ όμορφο αλλά μόνο μία; Βάλε καμμιά φωτογραφία να το ευχαριστηθούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 7 Φεβρουαρίου 2006 Author #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 ... και μερικές photos ακόμα, να ικανοποιήσουμε και τους "θαμώνες" μας !!! παρακαλώ πολύ να προσέξετε κι ένα σπάνιο είδος που υπάρχει : "cynotilapia angelika" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 7 Φεβρουαρίου 2006 Author #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 ... μερικές photos ακόμα για την ακρίβεια η πλήρης ονομασία του ψαριού είναι : "cynotilapia angelika-nikolai" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 7 Φεβρουαρίου 2006 #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Πανέμορφο! Μπράβο και πάλι μπράβο. Πολύ όμορφο aquascaping και επιλογή ψαριών. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 7 Φεβρουαρίου 2006 #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ ωραίες φωτό και πολύ όμορφο το περιβάλλον που τους δημιούργησες. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ενοχλήθηκαν και ιδιαίτερα από τη μετακόμιση τα cynotilapia angelika-nikolai Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 8 Φεβρουαρίου 2006 #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Να σου ζήσουν τα ψαράκια και μπράβο για το υπέροχο σπίτι που τους έφτιαξες Εγώ ψηφίζω πάντως cynotilapia angelica- nikolai δαγκωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 8 Φεβρουαρίου 2006 #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 πολυ ομορφο..τα συγχαρητηρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 8 Φεβρουαρίου 2006 #10 Share 8 Φεβρουαρίου 2006 Πολυ ομορφο το περιβαλλον που τους εφτιαξες.ΜΠΡΑΒΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexDuke 14 Φεβρουαρίου 2006 #11 Share 14 Φεβρουαρίου 2006 Κι απο εμενα ενα μπραβω πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος