ReBeLoS 28 Αυγούστου 2008 #1 Share 28 Αυγούστου 2008 (edited) Τι θα λεγατε για μια κατηγορια η οποια να ασχολειται με Inverts γλυκου νερου (red crystal shrimps, cherry shrimps, amano shrimps, snails, καραβιδες κτλ)? Ως κατοχος μερικων red crystal θελησα να ενημερωθω για τον τροπο αναπαραγωγης τους αλλα και γενικοτερα για αυτες και ειδα οτι στο εξωτερικο επικρατει μεγαλη τρελα. Μεχρι και σε grades κατατασονται οπου και κοστολογουνται βαση σπανιοτητας. Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2008 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 28 Αυγούστου 2008 #2 Share 28 Αυγούστου 2008 Μετά τις red crystal που προσφάτως ήρθαν στην Ελλάδα και αυτές που κατά καιρούς έρχονταν (amano, wood, chery, tiger, red nose,green, blue,) τουλάχιστον αυτές έχουν πέσει στην αντίληψη μου, η οικογένεια των γαρίδων πλέον νομίζω ότι αξίζει μια νέα κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Αυγούστου 2008 #3 Share 28 Αυγούστου 2008 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 28 Αυγούστου 2008 #4 Share 28 Αυγούστου 2008 Πολυ καλη ιδεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 28 Αυγούστου 2008 #5 Share 28 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Αυγούστου 2008 #6 Share 28 Αυγούστου 2008 Οι αποφάσεις πάρθηκαν γρήγορα..... "Γαρίδες, Σαλιγκάρια και άλλα ασπόνδυλα" Έλα πάμε γεράάάάάάάάά!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 28 Αυγούστου 2008 Author #7 Share 28 Αυγούστου 2008 Οι αποφάσεις πάρθηκαν γρήγορα..... "Γαρίδες, Σαλιγκάρια και άλλα ασπόνδυλα" Έλα πάμε γεράάάάάάάάά!!!!!! ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 28 Αυγούστου 2008 #8 Share 28 Αυγούστου 2008 πολυ καλη ιδεα!!!!!thanks husky jim!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Αυγούστου 2008 #9 Share 29 Αυγούστου 2008 Πω πω γκάζιααα! Πολύ καλός Jim! σημειωτέον, τα νέα emoticons τα σπάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 29 Αυγούστου 2008 Author #10 Share 29 Αυγούστου 2008 Εγω εκανα την αρχη με τις γαριδουλες μου.... Αντε να παιρνουν κι΄αλλοι σειρα μην τους βγαλω εγω στην φορα.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry155975 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος