michalis 27 Αυγούστου 2008 #1 Share 27 Αυγούστου 2008 ο ενας Microgeophagus και τα rope fish (κυριως)..... και εδω εκτος απ το ταισμα στο χερι.. καμια φορα τρωω και εγω..καμια ξοφαλτση.. αφου τις περισσοτερες φορες ερχοντε τα 5 απ τα 6 και μπλεκουν αναμεσα στα δαχτυλα δινοντας μου παντως ενα τρομερο θεαμα και αισθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Αυγούστου 2008 #2 Share 28 Αυγούστου 2008 Πολύ καλό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Αυγούστου 2008 #3 Share 28 Αυγούστου 2008 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 28 Αυγούστου 2008 #4 Share 28 Αυγούστου 2008 ζηλευω!! κ εγω θελω να ταιζω ετσι τα ψαρακια μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 28 Αυγούστου 2008 #5 Share 28 Αυγούστου 2008 Φανταστικη αισθηση φανταζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 28 Αυγούστου 2008 #6 Share 28 Αυγούστου 2008 πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 6 Σεπτεμβρίου 2008 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2008 να ειστε καλα. οσο για την αισθηση ..ειναι απεριγραπτη ..καταρχην νιωθεις πως υπαρχει ενας δεσμος οχι και τοσο μονοπλευρος.. ειδικα την πρωτη φορα που συνεβη και κατα την διαρκεια,ημουν πραγματικα καπως ετσι Τωρα βρισκομαι στο σταδιο της αναρρωσης .. αν και οι περισσοτεροι το ξερουμε πως δεν υπαρχει ολοκληρομενη θεραπεια για ολους εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 3 χρονια μετα επεσα κατα τυχη πανω σε αυτο το παλιο post μου και ειπα να το ανανεωσω και με ενα βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος