deJean 27 Αυγούστου 2008 #1 Share 27 Αυγούστου 2008 Δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα μαλον ειναι ick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Αυγούστου 2008 #2 Share 27 Αυγούστου 2008 Δέν μου φαίνεται για ick.Μάλλον για λεμφοκύστες ή Oodinium πρόκειτε. Πόσο καιρό το έχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 27 Αυγούστου 2008 #3 Share 27 Αυγούστου 2008 Δωσε περισσοτερες πληροφοριες(ως προς την συμπεριφορα)για να σε βοηθησουν οι ειδικοτεροι.. Η φωτο μονο δεν βοηθαει και πολυ.. ..πχ εμενα μου φαινετε και σαν βακτηριδιακη του τυπου columnaris.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deJean 27 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 27 Αυγούστου 2008 (edited) Το ψαρι συμπεριφερεται κανονικα ουτε νευρικο ουτε κρυβεται τρωει κανονικα εχθες ηταν μια χαρα σημερα εμφανιστηκαν τα σπυρια Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2008 - deJean Link to comment Share on other sites More sharing options...
deJean 27 Αυγούστου 2008 Author #5 Share 27 Αυγούστου 2008 Κανενας ρε παιδες να προλαβουμε μην κολλησουν και τα αλλα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Αυγούστου 2008 #6 Share 27 Αυγούστου 2008 (edited) Η αποψη μου ειναι να ριξεις Ektozon, σε πρωτη φαση.- Αυτη η φωτογραφια δεν ειναι πολυ καθαρη και δεν βοηθαει.- Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2008 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
deJean 27 Αυγούστου 2008 Author #7 Share 27 Αυγούστου 2008 Η φωτο ανοιγει αλλα θα βγαλω και αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Αυγούστου 2008 #8 Share 27 Αυγούστου 2008 Δέν μου φαίνεται για ick.Μάλλον για λεμφοκύστες ή Oodinium πρόκειτε. Πόσο καιρό το έχεις?? Η αποψη μου ειναι να ριξεις Ektozon, σε πρωτη φαση.- Αυτη η φωτογραφια δεν ειναι πολυ καθαρη και δεν βοηθαει.- Να βάλεις Omnipur της SERA μαζί με ΕΚΤΟΖΟΝ http://www.sera.de/index.php?id=356&L=14 Και να μας ενημερώνεις πώς πανε τα ψαράκια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deJean 27 Αυγούστου 2008 Author #9 Share 27 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδες αυριο παω για ψωνια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deJean 29 Αυγούστου 2008 Author #10 Share 29 Αυγούστου 2008 Τελικα μετα απο θεραπεια με Sera Mycopur τα σπυρια μεσα σε 2 μερες υποχωρισαν εχθες 1η μερα σημερα ειναι ελαχιστα σο σωμα τους!!!! Αυριο τελευταια μερα!!!! Αλλαγη νερου και προσθηκη ανθρακα στο φιλτρο για τα υπολειματα? ε? Εktozon να βαλω? ή να τα αφησω να ηρεμισουν και μετα απο καμια εβδομαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος