gmer 26 Αυγούστου 2008 #1 Share 26 Αυγούστου 2008 meta apo kairo apofasisa na allakso to ntekor moi kai eidou ta apotelesmata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 26 Αυγούστου 2008 Author #2 Share 26 Αυγούστου 2008 kai aytaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 26 Αυγούστου 2008 Author #3 Share 26 Αυγούστου 2008 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 26 Αυγούστου 2008 #4 Share 26 Αυγούστου 2008 Καλό είναι... αλλά νομίζω οτι μπορείς και καλύτερα... στο λέω για να σε παροτρύνω και όχι για να σε αποθαρρύνω, ψάξε λίγο τι θα ήταν καλύτερο για τα ψάρια... περισσότερα φυτά ίσως... και μερικές κρυψώνες για να αράζουν... επίσης παίξε λίγο με την αίσθηση βάθους βάζοντας τις πέτρες σε διαφορετικά βάθη και όχι σαν τοίχο... Αφού γουστάρεις να ασχοληθείς, προχώρα το και με άλλους πειραματισμούς και εδώ είμαστε με καλή διάθεση πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 27 Αυγούστου 2008 Author #5 Share 27 Αυγούστου 2008 eyxaristo file mou ayto itan to proto vima mou molis to eixa stisei ekei se aytes tis foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
john-john 27 Αυγούστου 2008 #6 Share 27 Αυγούστου 2008 Πολύ Ομορφο είναι ... λιγο παραπάνω φυτά θα έβαζα εγω (στις γωνίες) ... Ποιο ψαράκι είναι αυτο που μοιαζει με Galaher-pangasius στο ενυδρείο σου ?? εχω κ εγω 3 σαν τα 'πορτοκαλι' σου, πολύ ομορφα κ φιλικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 27 Αυγούστου 2008 Author #7 Share 27 Αυγούστου 2008 arius semani legontai filarako mou kai ginonte psiloteratakia alla oxi kai toso epikindina Link to comment Share on other sites More sharing options...
john-john 27 Αυγούστου 2008 #8 Share 27 Αυγούστου 2008 Μαλιστα ... Thanks !! Κάπου είδα βέβαια οτι έχεις εφαλμυρο νερο ... ενω εγω γλυκο νερο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 27 Αυγούστου 2008 #9 Share 27 Αυγούστου 2008 καλη προσπαθεια !!εγω στην θεση σου θα εβαζα πιο πολλα φυτα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Αυγούστου 2008 #10 Share 27 Αυγούστου 2008 Μήν πάρεις στραβά τα ότι θα σου πώ αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.......... -Τα λίτρα σου είναι πολύ λίγα για τα ψάρια που έχεις. -Τα ψάρια που έχεις δέν ταιριάζουν μεταξύ τους. -Τα Hexanematichthys Seemanni (όπως είναι το επιστημονικό τους όνομα) θέλουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ υφάλμυρο νερό όσο μεγαλώνουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου σου. -Τα Heros Sp. και τα Mesonauta Sp. (άν βλέπω καλά) θέλουν ένα ενυδρείο με περισσότερα ξύλα-άμμο-φυτά από αυτά που έχεις. -Το silver shark δέν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα ψάρια. και τέλος το θέμα σου είναι σε άσχετη κατηγορία και μεταφέρεται στα Γενικά Γλυκού Νερού..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Αυγούστου 2008 #11 Share 27 Αυγούστου 2008 Χαιρομαι που τα εγραψε αλλος πριν απο μενα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 27 Αυγούστου 2008 #12 Share 27 Αυγούστου 2008 Χαιρομαι που τα εγραψε αλλος πριν απο μενα.- ε δεν μπορεί πάντα να γίνεσαι εσύ ο κακός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Αυγούστου 2008 #13 Share 28 Αυγούστου 2008 Μήν πάρεις στραβά τα ότι θα σου πώ αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.......... -Τα λίτρα σου είναι πολύ λίγα για τα ψάρια που έχεις. -Τα ψάρια που έχεις δέν ταιριάζουν μεταξύ τους. -Τα Hexanematichthys Seemanni (όπως είναι το επιστημονικό τους όνομα) θέλουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ υφάλμυρο νερό όσο μεγαλώνουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου σου. -Τα Heros Sp. και τα Mesonauta Sp. (άν βλέπω καλά) θέλουν ένα ενυδρείο με περισσότερα ξύλα-άμμο-φυτά από αυτά που έχεις. -Το silver shark δέν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα ψάρια. και τέλος το θέμα σου είναι σε άσχετη κατηγορία και μεταφέρεται στα Γενικά Γλυκού Νερού..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος