GRTTSOU 25 Αυγούστου 2008 #1 Share 25 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, το συγκκριμένο καβουράκι βρίσκεται πλέον σε μια κούπα νερού, τι λέτε πειράζει να παραμείνει ή δεν είναι safe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTTSOU 25 Αυγούστου 2008 Author #2 Share 25 Αυγούστου 2008 Τώρα μπορείτε να το δέιτε!!! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Αυγούστου 2008 #3 Share 25 Αυγούστου 2008 Έχω μέσα στο ενυδρείο 5-6 αυτού του είδους και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTTSOU 25 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 25 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ, έχω και άλλους, μάλλον της ιδίας οικογενείας, θα τον κρατήσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ και καλό βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Αυγούστου 2008 #5 Share 26 Αυγούστου 2008 Η γνώμη μου είναι να μην επιστρέψει ξανά στο ενυδρείο. Οι δαγκάνες του προκαλούν δέος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 26 Αυγούστου 2008 #6 Share 26 Αυγούστου 2008 Νίκο εάν προσέξεις οι δαγκάνες τους στην άκρη σχηματίζουν κοιλότητα σαν μικρά κουταλάκια, και όπως τα έχω δει πολλές φορές με αυτά ξύνουν τον βράχο για να φάνε άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Αυγούστου 2008 #7 Share 26 Αυγούστου 2008 Νίκο εάν προσέξεις οι δαγκάνες τους στην άκρη σχηματίζουν κοιλότητα σαν μικρά κουταλάκια, και όπως τα έχω δει πολλές φορές με αυτά ξύνουν τον βράχο για να φάνε άλγη Πιθανά να έχεις δίκιο. Εμένα μου φαίνονται πολύ δυνατές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 29 Αυγούστου 2008 #8 Share 29 Αυγούστου 2008 είχα και εγώ 2 από αυτούς αλλα η skrimp που είχα δεν άφησε καβούρι για καβούρι ζωντανό μέσα.Προχτές μετά από πολύ καιρό την έπιασα και πείρε μετάθεση από το ενυδρείο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος