xobistas22 25 Αυγούστου 2008 #1 Share 25 Αυγούστου 2008 εχω ενα ενυδρειο 96 λιτρα..με τι ψαρακια μπορω να συνδυασω τα 2 παπαγαλοψαρα που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Αυγούστου 2008 #2 Share 25 Αυγούστου 2008 Τα 96 σου λίτρα είναι λίγα για δύο παπαγαλόψαρα.....δέν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κάτι άλλο μέσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xobistas22 25 Αυγούστου 2008 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2008 δηλάδη πρεπει να εχω 200 λιτρα ενυδρειο για να βαλω παραπανω απο 2 ψαρια?με 2 παπαγαλοψαρα μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Αυγούστου 2008 #4 Share 25 Αυγούστου 2008 δηλάδη πρεπει να εχω 200 λιτρα ενυδρειο για να βαλω παραπανω απο 2 ψαρια?με 2 παπαγαλοψαρα μεσα? Τα παπαγαλόψαρα έχουν μεγάλο τελικό μέγεθος 30+ με συνέπεια ακόμα και τα 200 λίτρα που αναφέρεις να είναι λίγα. Σκέψου επίσης ότι λόγο της φύσης τους (κιχλίδες) θα σου σκάβουν συνέχεια το υπόστρωμα με συνέπεια να μήν μπορείς να βάλεις φυτά ή κάτι άλλο. Θα σου πρότεινα να βάλεις κάτι άλλο αντί για τα παπαγαλόψαρα πιό 'συμβατικά' δεδομένου επίσης ότι τα παπαγαλόψαρα είναι υβρίδια έχοντας πολλά προβλήματα στο κολύμπι,στόμα...κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xobistas22 25 Αυγούστου 2008 Author #5 Share 25 Αυγούστου 2008 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 25 Αυγούστου 2008 #6 Share 25 Αυγούστου 2008 (edited) Για δες εδω για τα παπαγαλοψαρα: http://www.aquarist.gr/index.php?option=co...4&Itemid=28 Υπαρχουν πολλα αλλα ομορφα ψαρια που μπορεις να βαλεις!!! Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2008 - Thodwrhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
xobistas22 25 Αυγούστου 2008 Author #7 Share 25 Αυγούστου 2008 ΠΑΙΔΙΑ 8.5 PH ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ??ΕΝΥΔΡΕΙΟ 96 ΛΙΤΡΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ KAI ΑΜΜΩΝΙΑ 0.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Αυγούστου 2008 #8 Share 25 Αυγούστου 2008 (edited) Ενα βιοτοπικο ενυδρειο γαι παπαγαλοψαρα, πως θα ηταν? Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2008 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xobistas22 25 Αυγούστου 2008 Author #9 Share 25 Αυγούστου 2008 εχω διαβασει γι αυτα..αλλα μου ειπαν και καποιοι αλλοι που εχουν παρομοια ψαρακια να βαλω κατι για να ριξω το ph p.x * Φιλτράρισμα του νερού μέσω τύρφης * Προσθήκη bogwood στο ενυδρείο * Προσθήκη ή αύξηση της παροχής CO2 στο νερό του ενυδρείου * Χρησιμοποίηση βιομηχανικού προϊόντος για μείωση του pH (pH down) * Μερική αλλαγή νερού, με "μαλακό νερό" (από reverse osmosis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 26 Αυγούστου 2008 #10 Share 26 Αυγούστου 2008 Σε τοσα λιτρα και με αλκαλικο νερο γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις καμια κιχλιδα τανγκανικα οπως τα neolamprologus multifasciatus...Με διακοσμιση με άμμο και πολλά κογχυλια θα εισαι αψογος και αναπαραγωγες θα δεις και πανεμορφα ψαρακια ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xobistas22 26 Αυγούστου 2008 Author #11 Share 26 Αυγούστου 2008 χμμ θα το σκεφτω σοβαρα σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xobistas22 26 Αυγούστου 2008 Author #12 Share 26 Αυγούστου 2008 ποια αλλα ψαρακια μπορω να βαλψ σε ενιδρειο τετοιο και για αναπαραγωγη εκτος απο αυτα που μου προτεινε ο φιλος..εχω αλλες επιλογες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 26 Αυγούστου 2008 #13 Share 26 Αυγούστου 2008 αν θες και γεννες αλλα μιλαμε για γεννες τρελες βαλε ζωοτοκα γκαππυ ειναι πολυ ομορφα ψαρακια ή βαλε πλάτυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος