Guest saital 22 Αυγούστου 2008 #1 Share 22 Αυγούστου 2008 HI σε όλους και όλεςμόλις γράφτηκα στη παρεούλα σαςκαι είμαι πολύ χαρούμενη! Αφορμή για αυτό ήταν η Nessy η μικρή χρυσοψαρίνα μου!!! Αν και την έχω περίπου 7 μήνες δεν έχω πάρει δυστυχώς ακόμα κατάλληλο ενυδρειάκι και έτσι προσωρινά μεχρι να πάρω ένα μεγαλύτερο την έχω σε ένα 12 λίτρο όπου οι τιμές ph κλπ είναι στα φυσιολογικά.Αυτά για μενα κ τη μικρούλα μου....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Αυγούστου 2008 #2 Share 22 Αυγούστου 2008 Καλως ορισες. Καντο συντομα για να χαρεις το ψαρακι σου και να χαρει και αυτο. Διαβασε τα σχετικα αρθρα που αφορουν το ειδος του.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 22 Αυγούστου 2008 #3 Share 22 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 23 Αυγούστου 2008 #4 Share 23 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Αυγούστου 2008 #5 Share 23 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 23 Αυγούστου 2008 #6 Share 23 Αυγούστου 2008 Kαλως ηρθες και καλο διαβασμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Αυγούστου 2008 #7 Share 23 Αυγούστου 2008 καλως ορισες,καλη συνεχεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος