ΒΑΝΑ 21 Αυγούστου 2008 #1 Share 21 Αυγούστου 2008 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Το όνομά μου είναι Βάνα και είμαι 37 ετών εν ενεργεία εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα και κακή νοικοκυρά. Τα ενυδρεία είναι ένα από τα ενδιαφέροντά μου τα τελευταία δύο έτη. Εχω στην επίβλεψή μου τέσσερα. Δύο μικρά από ένα μονομάχο, ένα μεσαίο με μια μετρίου μεγέθους καραβίδα και ένα σχετικά μεγάλο με διάφορα τροπικά(λαμπέο, κλόουν, φιδί, μελανοταινία, αγγελόψαρο γατόψαρο κα) Φέτος χάρηκα πολύ γιατί ενώ ελειψα για διακοπές δεν έχασα ούτε ένα ψαράκι χάρη στη νέα ταϊστρα μου. Θα προσπαθήσω με την πολύτιμη βοήθειά σας να γίνω ακόμη καλύτερη για τα ζωντανά μου... Σας ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2008 - ΒΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Αυγούστου 2008 #2 Share 21 Αυγούστου 2008 Καλως ορισες.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 21 Αυγούστου 2008 #3 Share 21 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 21 Αυγούστου 2008 #4 Share 21 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 21 Αυγούστου 2008 #5 Share 21 Αυγούστου 2008 ΚΑΛΩς ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Αυγούστου 2008 #6 Share 21 Αυγούστου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Το όνομά μου είναι Βάνα και είμαι 37 ετών εν ενεργεία εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα και κακή νοικοκυρά. καλωςς ηρθες Βανα στο forum! εδω θα γινεις κ καλη νοικοκυρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 21 Αυγούστου 2008 #7 Share 21 Αυγούστου 2008 welcome java script:add_smilie("","smid_61") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δ-16 22 Αυγούστου 2008 #8 Share 22 Αυγούστου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Το όνομά μου είναι Βάνα και είμαι 37 ετών εν ενεργεία εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα και κακή νοικοκυρά. Τα ενυδρεία είναι ένα από τα ενδιαφέροντά μου τα τελευταία δύο έτη. Εχω στην επίβλεψή μου τέσσερα. Δύο μικρά από ένα μονομάχο, ένα μεσαίο με μια μετρίου μεγέθους καραβίδα και ένα σχετικά μεγάλο με διάφορα τροπικά(λαμπέο, κλόουν, φιδί, μελανοταινία, αγγελόψαρο γατόψαρο κα) Φέτος χάρηκα πολύ γιατί ενώ ελειψα για διακοπές δεν έχασα ούτε ένα ψαράκι χάρη στη νέα ταϊστρα μου. Θα προσπαθήσω με την πολύτιμη βοήθειά σας να γίνω ακόμη καλύτερη για τα ζωντανά μου... Σας ευχαριστώ Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 22 Αυγούστου 2008 #9 Share 22 Αυγούστου 2008 καλώς ήρθες στο forum μας, και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Αυγούστου 2008 #10 Share 23 Αυγούστου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Αυγούστου 2008 #11 Share 23 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 23 Αυγούστου 2008 #12 Share 23 Αυγούστου 2008 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Αυγούστου 2008 #13 Share 23 Αυγούστου 2008 καλως ορισες,καλη συνεχεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος