koumparos 21 Αυγούστου 2008 #1 Share 21 Αυγούστου 2008 Μιας και σήμερα έχουμε γεννέθλεια ,2 μηνών , σας παρουσιάζω τα μωρά μου. Στην πρώτη φώτο ο μπαμπάς και η μαμά και στην δευτερή τα τέκνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 21 Αυγούστου 2008 #2 Share 21 Αυγούστου 2008 Καλημερα koumparos , σου ευχομαι να τα δεις ολα μεγαλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 21 Αυγούστου 2008 #3 Share 21 Αυγούστου 2008 ειναι φανταστικα καλο μεγαλομα φιλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Αυγούστου 2008 #4 Share 21 Αυγούστου 2008 Μπράβο για την επιτυχία! Υπέροχα σκαλάρια που προέρχονται και από καλούς γονείς.... Δέν είναι όμως Pterophyllum Altum αλλά Pterophyllum sp. 'Peru'. Τα δικά σου είναι F3 από όσο ξέρω και τα μικρά με την σειρά τους F4! Πραγματικά πανέμορφα! Άντε και σε επόμενες γέννες! *υστ. Μιάς και τα δικά σου είναι πολύ 'κοντά' στα άγρια θα ήθελα να αναφέρεις πόσο καλοί γονείς είναι. Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 21 Αυγούστου 2008 Author #5 Share 21 Αυγούστου 2008 Oι πρώτες γέννες έγιναν μέσα στο κυρίως ενυδρείο το οποίο είναι full φυτεμένο και έχει 4 scalare πολλά γατόψαρα ancistrus και cory και πολλά apple snails.Οι γονείς δεν αφηναν τίποτε να πλησιάσει τα αυγά.Ούτε να snails σε απόσταση 40cm.Tα άλλα 2 scalare τα είχανε ,μετα από τρελές μάχες, χώσει μέσα στα φυτά και δεν αφήνανε να βγούν ουτε για φαγητό. Οσα μώρα απομακρινονταν πηγαιναν οι γονείς τα έβαζαν στο στόμα τους και τα εφτηναν πάλι κοντά τους Μικρά όμως είδα μέχρι 10 ημερών.Μετα τα έχανα. Ετσι μετέφερα το ζευγάρι σε γεννήστρα μαζί με ένα mopani.Tα μωρά έγιναν πάλι 10 ημερών όπου είδα το εξείς απίστευτο.Ξεκίνησε μια απίστευτη μάχη μεταξύ αρσενικού και θυληκού.Λες και το ένα ήθελε να σκοτώσει το άλλο.Τελικά ,δυστυχώς , κέρδισε ο αρσενικός και σε 5 λεπτα έφαγε 120 μωρά.Την τελευταία φορά μόλις τα αυγά έσκασαν οι γονεις απομακρύνθηκαν από την γεννήστρα και να το αποτέλεσμα. Συμπέρασμα.Η μητέρα είναι πολύ καλή.Ποτε δεν έφυγε από τα αυγά της.Σχεδόν δεν έτρωγε αλλά ο πατέρας μου βγήκε λίγο μούτρο Εάν προσπαθήσω να τον ψυχολογίσω μην γελατε ρε δεν είναι θέμα αλλίωσης το ότι τα έτρωγε.Μετά την 10 μέρα έδειχνε σημάδια κούρασης και ενευρισμού από το ασταμάτητο κινηγητο να τα μαζέψει κοντά του.Ισως το έκανε για να ξαναζευγαρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 21 Αυγούστου 2008 Author #6 Share 21 Αυγούστου 2008 Μιας και Δημήτρη με ρώτησες για τους γονείς δες μια φωτογραφία που τράβιξα τώρα από σημερινή γέννα.Αυτή την σκηνη θα την βλέπω ,λες και είναι βαλσαμωμένα ,μέχρι να σκάσουν τα αυγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 21 Αυγούστου 2008 #7 Share 21 Αυγούστου 2008 Θα ηθελα να μαθω σε τι συνθηκες γεννησαν τα σκαλαρια σου... ΥΣ:αν ποτε θες να δωσεις μερικα μικρα εγω εδω ειμαι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 22 Αυγούστου 2008 Author #8 Share 22 Αυγούστου 2008 PH=6,2 KH=2 GH=5 θ=27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Αυγούστου 2008 #9 Share 22 Αυγούστου 2008 Να σου ζησουν.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Αυγούστου 2008 #10 Share 24 Αυγούστου 2008 Εάν προσπαθήσω να τον ψυχολογίσω μην γελατε ρε δεν είναι θέμα αλλίωσης το ότι τα έτρωγε.Μετά την 10 μέρα έδειχνε σημάδια κούρασης και ενευρισμού από το ασταμάτητο κινηγητο να τα μαζέψει κοντά του.Ισως το έκανε για να ξαναζευγαρώσει. Μπα φίλε μου είναι παλιοχαρακτήρας αν ήθελε να ξαναζευγαρώσει δεν θα τον ενοχλούσαν τα μικρά. Εμένα πάντως μου βγήκε πολύ στοργικός και ενώ είχα μικρά όταν ξαναζευγάρωσε με την θυληκιά και προστάτευε και τα νέα αυγά και τα παιδάκια του. http://i211.photobucket.com/albums/bb51/ko...0scalare/36.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 24 Αυγούστου 2008 #11 Share 24 Αυγούστου 2008 Να σου ζησουν να τα χαιρεσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 24 Αυγούστου 2008 #12 Share 24 Αυγούστου 2008 μπραβο κουμπαρε Να σου ζησουν και να τα χαιρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Αυγούστου 2008 #13 Share 24 Αυγούστου 2008 Να σου ζήσουν!!! Καταπληκτική εμπειρία η ανάπτυξη των μωρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 24 Σεπτεμβρίου 2008 Author #14 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μιας και τα μωρά μεγάλωσαν λίγο αποφάσισα να τα μεταφέρω σε μεγαλύτερο ενυδρείο.Ετσι από τα 120lt μετακόμισαν στα 440lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 24 Σεπτεμβρίου 2008 #15 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πωπω, ειναι υπεροχα!!!! Φτου φτου!!! Υ.Σ. Δεν πιστευω να ξεχασες το προξενιο που ειχαμε κανονισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofianos7 24 Οκτωβρίου 2008 #16 Share 24 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου συγχαρητήρια. Αν ποτέ σκεφτείς να δώσεις θα ήθελα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 24 Οκτωβρίου 2008 #17 Share 24 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου συγχαρητήρια. Αν ποτέ σκεφτείς να δώσεις θα ήθελα και εγω. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=20966&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος