freedom 19 Αυγούστου 2008 #1 Share 19 Αυγούστου 2008 Τα μεγάλα σκαλάρια (ζευγάρι) ποτέ δεν πείραζαν τα μικρά. Έχουν τώρα 3 μέρες που τα κινηγούν και τα διώχνουν απο μια συγγεκριμένη περιοχή του ενυδρείου. Αυτό είναι ένδειξη ότι πλησιάζει γέννα ή το συνηθίζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 19 Αυγούστου 2008 #2 Share 19 Αυγούστου 2008 Ποσων ημερων ειναι τα μικρα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 20 Αυγούστου 2008 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2008 Ποσων ημερων ειναι τα μικρα;;; Τα μικρά δεν είναι από γένα. Είναι 2 άλλα που έχω πάρει εδώ και 4-5 μήνες από Pet shop και είναι πολύ μικρότερα από το ζευγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheяish™ 20 Αυγούστου 2008 #4 Share 20 Αυγούστου 2008 εχουν γεννησει ποτε τα σκαλαρια σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 20 Αυγούστου 2008 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2008 εχουν γεννησει ποτε τα σκαλαρια σου; Ναι το θυλικό έχει ξαναγεννήσει. Δεν ξέρω εάν ο πατέρας είναι ο ίδιος γιατί ένα από τα μεγάλα μου πέθανε και έμοιαζε με αυτόν που είναι τώρα συνέχεια μαζί. Μπορεί να είναι και ο ίδιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 31 Αυγούστου 2008 Author #6 Share 31 Αυγούστου 2008 Σήμερα το πρωϊ καθάριζε το θυλικό ένα φίλο ανούμπια και γέννησε το απογευμα. Τελικά αυτό που είχαμε όλοι για αρσενικό ήταν θυλικό και το αρσενικό - θυλικό !!!!! Φωτογραφίες υπάρχουν στο section με Στιγμές από τα ενυδρεία σας - Γλυκό Νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 31 Αυγούστου 2008 #7 Share 31 Αυγούστου 2008 Σήμερα το πρωϊ καθάριζε το θυλικό ένα φίλο ανούμπια και γέννησε το απογευμα. Τελικά αυτό που είχαμε όλοι για αρσενικό ήταν θυλικό και το αρσενικό - θυλικό !!!!! Φωτογραφίες υπάρχουν στο section με Στιγμές από τα ενυδρεία σας - Γλυκό Νερό Ποιοι ολοι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 31 Αυγούστου 2008 Author #8 Share 31 Αυγούστου 2008 Ποιοι ολοι;;; Προσπαθώ να είμαι ευγενικός ρε εσυ αμέσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος