ko$ta$ 18 Αυγούστου 2008 #1 Share 18 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα πριν από λίγες ώρες το αγγελόψαρο μου γέννησε πάνω σε έναν σωλήνα παρά πολλά αυγά και το αρσενικό πήγαινε και τα γονιμοποιούσε . Τι να κάνω από δω και περά στο ενυδρείο έχω 3 γατόψαρα ένα ακόμα αγγελόψαρο και 3 μικρά που δεν ξέρω τη είναι περιμένω με αγωνιά της συμβουλές σας Να και μια foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Αυγούστου 2008 #2 Share 18 Αυγούστου 2008 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=142311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΝΑ 22 Αυγούστου 2008 #3 Share 22 Αυγούστου 2008 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΆΣ ΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ PETSHOP AΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Αυγούστου 2008 #4 Share 22 Αυγούστου 2008 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΆΣ ΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ PETSHOP AΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Δεν ειναι απολυτως απαραιτητο. Μονο αν αρχισουν να τα τρωνε, το σκεφτεσαι αυτο. 2. Αν μπορεις, γραφε με μικρα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος