salTasos 17 Αυγούστου 2008 #1 Share 17 Αυγούστου 2008 πολύ καλό – δεν έχω δει καλύτερο -για τους λάτρεις της ACROPORA εκπληκτικός οδηγός αναγνώρισης φοβερή δουλειά http://www.coralsee.org/# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Αυγούστου 2008 #2 Share 17 Αυγούστου 2008 Τάσο αν και δεν είμαι θαλασσινός παρόλο αυτά η σελίδα είναι πολύ ωραία φτιαγμένη και άκρος ενδιαφέρον για να εμπλουτίσουμε της γνώσεις και όχι μόνο να αναγνωρίσεις κάποιο είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 17 Αυγούστου 2008 #3 Share 17 Αυγούστου 2008 Μπράβο Τάσο εξαιρετικό βοήθημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 17 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 17 Αυγούστου 2008 αν και δεν είμαι θαλασσινός κανείς δεν είναι τέλειος .. θα σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Αυγούστου 2008 #5 Share 17 Αυγούστου 2008 Μπράβο ρε Τάσο πότε θα έρθεις να μου κτήσης κανένα νέο δωμάτιο… Το πρόβλημα μου είναι ο χώρος δεν χωράει τρίτο ενυδρείο. Έχω το φυτεμένο μου που δεν το απαρνιέμαι, έχω και την μεγάλη γεννιστρα όπου μεγαλώνω της φουρνιές από τα σκαλάρια. Το θαλασσινό που να το βάλω δεν ξέρω … Πάντως δουλεύω μυστικά στο προσκήνιο και που ξέρεις σε κάποια φάση μπορεί να με δεις να παρουσιάζω κανένα θαλασσινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Αυγούστου 2008 #6 Share 17 Αυγούστου 2008 Μπραβο Τασο.. Πολυ ενδιαφερον σελιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Αυγούστου 2008 #7 Share 23 Αυγούστου 2008 Καταπληκτικό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 24 Αυγούστου 2008 #8 Share 24 Αυγούστου 2008 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ SITE!!THANKS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.