FILO 12 Αυγούστου 2008 #1 Share 12 Αυγούστου 2008 Γεια σας με λενε FILO και ειμαι καινουργιος στο χομπι. Εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρων το οποιο φιλοξενει ενα guppy και ενα platy. Σκεφτομαι να βαλω 2 guppy(αρσενικο-θυληκο) και ενα γατο ψαρο.πιστευετε οτι θα εχω προβλημα?Αν ναι τι θα μου προτεινατε να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Αυγούστου 2008 #2 Share 12 Αυγούστου 2008 καλως ηρθες φιλε μου. το γατοψαρο επιηκως το ξεχνας.. δυστυχως ακομη και για τα γκαπις τα λιτρα σου ειναι λιγα. θα μπορουσες να φιλοξενησεις ανετα 3-4 γκαπις μονο ομως αρσενι8κα για να μηνβρεθεις με εκατονταδες ψαρακια γρηγορα,η να τα δωσεις ολα και να φιλοξενησεις εναν πολυ ωραιο μονομαχο,και ισως και ενα apple snail.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Αυγούστου 2008 #3 Share 12 Αυγούστου 2008 Καλως τον φιλο. 30 λιτρα (καθαρα νερο ποσα?) απο τροπικα ψαρια μονο ενας μονομαχος χωραει. Γατοψαρα και guppy δεν ειναι συμβατα (ΙΜΟ) 1+1 guppy = λαθος stocking Αρσενικα και θηλυκα guppy στο ιδιο ενυδρειο = αγοραζε κι αλλο ενυδρειο, αγοραζε και αλλο ενυδρειο, αγοραζε κι αλλο ενυδρειο, αγοραζε και αλλο ενυδρειο, αγοραζε κι αλλο ενυδρειο, αγοραζε και αλλο ενυδρειο, .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 12 Αυγούστου 2008 #4 Share 12 Αυγούστου 2008 εδω ο εμπειρος χομπυστας θελει να πει οτι τα guppy γεννανε σαν τα κουνελια, δεν θα προλαβαινεις να βρισκεις ανθρωπους να τα χαριζεις 1+1 guppy = λαθος stocking Αρσενικα και θηλυκα guppy στο ιδιο ενυδρειο = αγοραζε κι αλλο ενυδρειο, αγοραζε και αλλο ενυδρειο, αγοραζε κι αλλο ενυδρειο, αγοραζε και αλλο ενυδρειο, αγοραζε κι αλλο ενυδρειο, αγοραζε και αλλο ενυδρειο, .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILO 12 Αυγούστου 2008 Author #5 Share 12 Αυγούστου 2008 αν βρω ατομα να τα χαριζω.Ειναι μια καλη επιλογη ΤΑ 2GUPPY?ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΣΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Αυγούστου 2008 #6 Share 12 Αυγούστου 2008 αν βρω ατομα να τα χαριζω.Ειναι μια καλη επιλογη ΤΑ 2GUPPY? 1+1 guppy = λαθος stocking εδω ο εμπειρος χομπυστας... Τιμοθι τεστερ, χιουμορακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 12 Αυγούστου 2008 #7 Share 12 Αυγούστου 2008 αν βρω ατομα να τα χαριζω.Ειναι μια καλη επιλογη ΤΑ 2GUPPY?ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΣΑ? Βρες τα πρωτα και μετα ξεκινα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 12 Αυγούστου 2008 #8 Share 12 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyericsson 13 Αυγούστου 2008 #9 Share 13 Αυγούστου 2008 και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Αυγούστου 2008 #10 Share 13 Αυγούστου 2008 καλως ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
willysyros 18 Αυγούστου 2008 #11 Share 18 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 18 Αυγούστου 2008 #12 Share 18 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες. Γιατί δεν βάζεις ένα μονομάχο και κάνα σαλιγκαράκι. Ο μονομάχος θα είναι άρχοντας στο 30λιτρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος