Kalanapathw 9 Αυγούστου 2008 #1 Share 9 Αυγούστου 2008 Καλησπερες ειμαι σχεδον νεος στον χωρο (ενυδριο σχεδον για 8 μηνες) εχω μια απορια...εχς ενα ενυδριο γυρω στα 50lt στο οποιο φιλοξενω 3 Puntius tetrazona η tiger barbs 1 rainbow shark 1 cribencis 1 γλυφτη (δεν ξερω την επιστημονικη του ονομασια) ειναι μαζι σχεδον 6-7 μηνες μπορω να πω οτι συμβιονουνε αρμονικα...το θεμα ειναι αν χωραει αλλα και τι? Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα αναπαραγωγης των τιγρακιων και πως ξεχωριζω το αρσενικο απο το θυλικο και τι πρεπει να κανω για να το πετυχω... ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Αυγούστου 2008 #2 Share 10 Αυγούστου 2008 (edited) Καλως ηρθες στο φορουμ φιλε kalanapatheis. Το θεμα ειναι τι θα βγαλεις και οχι τι θα βαλεις Κοιτα λιγο τα προφιλ των ψαριων σου (τι απαιτησεις εχουν, ποσο συμβατα ειναι μεταξυ τους και ποσο μεγαλα γινονται) Επισης κανε μια αναζητηση στο φορουμ σε παρομοια θεματα μεγαλης ιχθυοφορτωσης. Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2008 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 10 Αυγούστου 2008 #3 Share 10 Αυγούστου 2008 Εχουμε και λεμε tiger barbs απο μονα τους ειναι πολυυυυυυυυυυ οριακα για τα λιτρα σου Το kribensis παλι θελει κατα την γνωμη μου 80 λιτρα +. Γλυφτη μην το λες γιατι καποιοι ''παρεξηγουντε'' Οπως καταλαβαινεις δεν εχεις προβλημα υπερπληθυσμου αλλα λιγων λιτρων.... καλο ειναι να κανεις ενα ξεκαθαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalanapathw 10 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 10 Αυγούστου 2008 οκ δεν μου απαντησατε για την αναπαραγωγη ομως.....τι πρεπει να κανω>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Αυγούστου 2008 #5 Share 10 Αυγούστου 2008 οκ δεν μου απαντησατε για την αναπαραγωγη ομως.....τι πρεπει να κανω>? Υπομονη μεχρι να λυσεις τα αλλα προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 10 Αυγούστου 2008 #6 Share 10 Αυγούστου 2008 Καλησπερες ειμαι σχεδον νεος στον χωρο (ενυδριο σχεδον για 8 μηνες) εχω μια απορια...εχς ενα ενυδριο γυρω στα 50lt στο οποιο φιλοξενω 3 Puntius tetrazona η tiger barbs 1 rainbow shark 1 cribencis 1 γλυφτη (δεν ξερω την επιστημονικη του ονομασια) ειναι μαζι σχεδον 6-7 μηνες μπορω να πω οτι συμβιονουνε αρμονικα...το θεμα ειναι αν χωραει αλλα και τι? Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα αναπαραγωγης των τιγρακιων και πως ξεχωριζω το αρσενικο απο το θυλικο και τι πρεπει να κανω για να το πετυχω... ευχαριστω εκ των προτερων... Γιατι δεν την μαθαινεις;;; Τα τιγρακια ξεχωριζουν (συνηθως) απο την διαφορα χρωματισμου στο προσωπο και στα πτερυγια. Στα αρσενικα ειναι πολυ πιο εντονο το κοκκινο. Δυσκολα θα μπορεσεις αν δεν εχεις εμπειρια, να κανεις επιτυχη αναπαραγωγη τους. Οπως σου εχουν ομως ηδη γραψει, εχεις αλλα πραγματα να σκεφτεις πρωτα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος