Memas 13 8 Αυγούστου 2008 #1 Share 8 Αυγούστου 2008 Καλημέρα παιδιά Ενδείκνυται η χρήση κεραμιδιού για σπηλιά pleco? Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Γεράσιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 8 Αυγούστου 2008 #2 Share 8 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω πάρει από μια φίλη κεραμιστρια σπηλιές φτιαγμένες από πηλό, μόνο ψημενες χωρίς μπογιά και τα pleco μου τις επισκέπτονται κανονικά, τώρα τα κεραμίδια δεν γνωρίζω αν έχουν χρώμα και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. θα μας λύση την απορία ο Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Αυγούστου 2008 #3 Share 8 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Προσωπικά δέν έχω χρησιμοποιήσει αλλά στο εξωτερικό το κάνουν χωρίς πρόβλημα. Θα σε συμβούλευα πάντως να φτιάξεις από σχιστόλιθο ή γρανίτι και όχι από κεραμίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 8 Αυγούστου 2008 Από του εμπορίου έχετε κάτι να μου προτείνετε? Αλλιώς με βλέπω για επίσκεψη στο μαρμαρά και δεδομένου ότι δεν έχω τα εργαλεία για την κατασκευή, αν του πω τι θέλω θα με περάσει για τρελό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Αυγούστου 2008 #5 Share 8 Αυγούστου 2008 Τα πράγματα είναι απλά..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=9382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 9 Αυγούστου 2008 Author #6 Share 9 Αυγούστου 2008 Τα πράγματα είναι απλά..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=9382 Ναι.. μόνο που δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία.. γι'αυτό και αν μπορεί κάποιος να μου πει κάτι δοκιμασμένο από το εμπόριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 9 Αυγούστου 2008 #7 Share 9 Αυγούστου 2008 Να σου προτείνω μία εναλλακτική λύση. Δες αυτό, εμένα μου άρεσε πολύ όταν το πρωτοείδα και το έκανα. Κατασκευή σπηλιάς από καρύδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 9 Αυγούστου 2008 Author #8 Share 9 Αυγούστου 2008 Να σου προτείνω μία εναλλακτική λύση. Δες αυτό, εμένα μου άρεσε πολύ όταν το πρωτοείδα και το έκανα. Κατασκευή σπηλιάς από καρύδα Απλά καταπληκτικό... πρέπει να ψαχνω για καρύδα τώρα.... ευχαριστώ Poseidon... Α κάτι άλλο γιατί δεν εμφανίζονται όλες οι φώτο στο waterinn? πρέπει να γραφτώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Αυγούστου 2008 #9 Share 9 Αυγούστου 2008 Ανεβασα μια εργασια που εκανα με καρυδα. Αν θες δες τη. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=19558 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 10 Αυγούστου 2008 Author #10 Share 10 Αυγούστου 2008 Τέλειο φίλε Σπύρο, να ξαναανεβάσεις φώτο όταν πιάσει η Moss.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Αυγούστου 2008 #11 Share 10 Αυγούστου 2008 Τέλειο φίλε Σπύρο, να ξαναανεβάσεις φώτο όταν πιάσει η Moss.... Εχει μεγαλωσει πια,(οι φωτο ειναι παλιες πια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος