lemonikos 7 Αυγούστου 2008 #1 Share 7 Αυγούστου 2008 Γεια σε ολους!Μετα απο πολυ καιρο λογω προβληματος στο ιντερνετ μου μπορω και ξαναγραφω απο τον δικο υπολογιστη!Ετσι θα βαλω και φωτο απο το 5μηνων πλεον RSM.Επεστρεψα απο τις διακοπες το ενυδρειο τα καταφερε απο την διακοπη του ρευματος και ολα ηταν μια χαρα(σχεδον) -Προβλημα 1(μονιμο) το κΗ ειναι κολλημενο στο 5-6-7 απο την αρχη παρολο που του ριχνω ζουμια. τα κοραλια παντως ειναι μια χαρα -Προβλημα 2 : ο Ικαρος μου(ετσι εβγαλα το blue tang μου γιατι εχει βγαλει 2 φορες ick και την εχει γλιτωσει! ) εχει πανω στο δερμα του μια τρυπουλα μαυρη με ασπρο περιβλημα αλλα ειναι αρκετα μικρη. κατα την διαρκεια της απουσιας μου υπηρχαν διαφορα προβληματα για τα οποια θα σας πω τις επομενες μερες για να μου πειτε τα λαθη που σιγουρα θα εγιναν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 7 Αυγούστου 2008 Author #2 Share 7 Αυγούστου 2008 ερωτηση πως θα μικρυνω τις φωτο για τις βαλω εδω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 8 Αυγούστου 2008 #3 Share 8 Αυγούστου 2008 επιλέγεις την φωτο, πατάς δεξί κλίκ, επιλέγεις ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, μετά ΕΙΚΟΝΑ, και πατάς ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 8 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 8 Αυγούστου 2008 τα κλουνακια δεν ξερω τι ειναι ακριβως γιατι μου βγηκαν λιγο σκουρα και η γαριδουλα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Αυγούστου 2008 #5 Share 23 Αυγούστου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 25 Αυγούστου 2008 Author #6 Share 25 Αυγούστου 2008 green star polyps στην αρχη και τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 25 Αυγούστου 2008 #7 Share 25 Αυγούστου 2008 Αχ αυτοί οι κλόουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 25 Αυγούστου 2008 Author #8 Share 25 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω! αφου σου αρεσαν παρε αλλη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 25 Αυγούστου 2008 #9 Share 25 Αυγούστου 2008 (edited) Πού ομορφο το reefακι σου!!!μια ερωτηση.,με τι τεστ μετρας?και τι ζουμια βαζεις για το kh? Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2008 - odin79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 27 Αυγούστου 2008 Author #10 Share 27 Αυγούστου 2008 Reef Carbonate Raises Alka(seachem)+buffer Plus(caribsea) σε λιγο θα τελειωσω το δευτερο! Γενικα μετραω με της σερα αλλα για το ΚΗ με της σαλιφερτ γιατι της σερα μου εβγαζε 5-7 ενω το αλλο 9-10 . Ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 28 Αυγούστου 2008 #11 Share 28 Αυγούστου 2008 για αυτο σε ρωταω γιατι θεωρω την σερα αναξιοπιστη.σταθεροποιηθηκε to kh σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Αυγούστου 2008 #12 Share 28 Αυγούστου 2008 α για το ΚΗ με της σαλιφερτ γιατι της σερα μου εβγαζε 5-7 ενω το αλλο 9-10 . είσαι σίγουρος ότι επέλεξες αυτό που μετράει σωστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 29 Αυγούστου 2008 Author #13 Share 29 Αυγούστου 2008 Ελπιζω να μετραει σωστα της σαλιφερτ Δεν ξερω...εχει κανεις αλλος παρομοια εμπειρια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Αυγούστου 2008 #14 Share 29 Αυγούστου 2008 ...εχει κανεις αλλος παρομοια εμπειρια??? πολλοί ...ποικίλες εμπειρίες .. μέτρα και με ΑΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 17 Σεπτεμβρίου 2008 Author #15 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το ενυδρειο με τις νεες προσθηκες Euphyllia paranchora και Euphyllia glabrescens απο το ενυδρειο του κ. Νικου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 17 Σεπτεμβρίου 2008 #16 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλορίζικα τα κοραλλακια , και εύχομαι να έχουν την υγιή ανάπτυξη που είχαν στο ενυδρείο του Νίκου ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 17 Σεπτεμβρίου 2008 #17 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δείχνουν πολύ ωραία!! Να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 17 Σεπτεμβρίου 2008 #18 Share 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ όμορφα!!! Να τα χαιρεσαι! Ήρθαν απο καλο σπίτικό ε? Το καλύτερο ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 18 Σεπτεμβρίου 2008 Author #19 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ανυπομωνω να τα δω να μεγαλωνουν!!!Ευχαριστω πολυ!!! Μολις βρηκα ενα προβλημα...Εχει σφηνωσει ενα σαλιγκαρι της αμμου αναμεσα σε 2 σχαρες και δεν μπορω να το βγαλω αν δεν κουνησω τα βραχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 18 Σεπτεμβρίου 2008 #20 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Με καμια τσιμπιδα, η κάτι άλλο δεν το φτανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Σεπτεμβρίου 2008 #21 Share 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πρώτα προσπάθησε με μια λαβίδα να το τραβήξεις, κ’ εάν δεν βγαίνει αρχίζεις την κατεδάφιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 19 Σεπτεμβρίου 2008 Author #22 Share 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αυριο που θα κανω την αλλαγη στο νερο θα δοκιμασω να το βγαλω.Αν δεν βγει κ πεθανει μεσα θα εχω προβλημα? Κατι ακομα,τωρα που πηγα να φτιαξω το νερο τησ αλλαγης ειδα οτι αυτο που ειχε μεινει απο την προηγουμενη αλλαγη ειχε κατι σαν σκονη.Να πω οτι το ειχα μαζι με κυκλοφορητη.Τι μπορει να φταιει?Οι αλλαγες γινονται καθε 2 βδομαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Σεπτεμβρίου 2008 #23 Share 20 Σεπτεμβρίου 2008 Το σαλιγκάρι σου, πιθανά να είναι ήδη νεκρό. Όσον αφορά τη διάλυση του νερού. Μήπως το νερό ήταν πολύ κρύο, μια που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 21 Σεπτεμβρίου 2008 Author #24 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 Τα καταφερα τελικα το εβγαλα!ειναι και ζωντανο!Οποιος θελει το περνει παρεπιπτοντως γιατι εχω ακουσει οτι σκοτωνει τα στρειδια και θελω να παρω ενα. Και μερικες φωτο με την ακτινικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Σεπτεμβρίου 2008 #25 Share 21 Σεπτεμβρίου 2008 Που είναι το σαλιγκάρι...οέο??? Φώτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος