stefanos_79 7 Αυγούστου 2008 #1 Share 7 Αυγούστου 2008 Οπως μπορειτε να δειτε και στην φωτογραφια το συγκεκριμενο ψαρακι δεν εχει ενιαια την αποληξη του κατω πτερυγιου.Προκειται για ασθενια ή ειναι καμια γονιδιακη ανωμαλια.Οταν το ειχα παρει ηταν μια χαρα οσο μεγαλωνε ομως αρχιζε να ξεχωριζει.Τι λετε ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Αυγούστου 2008 #2 Share 9 Αυγούστου 2008 Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 11 Αυγούστου 2008 #3 Share 11 Αυγούστου 2008 Προφανώς θα έλεγα είναι γονιδιακό. Τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε σε απόλυτα πλαίσια, ναι είναι ανωμαλία αλλά... θεωρώ κι εγώ προσωπικά ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Μια μικρή διαφοροποίηση και μάλιστα ενδιαφέρουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 8 Σεπτεμβρίου 2008 Author #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικα η αποληξη επανηλθε στο φυσιολογικο.Μεγαλωσε λιγο το ψαρακι και αναπτυχθηκε φυσιολογικα το κατω πτερυγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 10 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Από την μια κρίμα, εμένα προσωπικά μου άρεσε... Απ'την άλλη, όλα καλά-φυσιολογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 10 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα ένα μεγάλο αρσενικό έχει 4 άκρες μπορεί και περισσότερες το κάτω φτερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 11 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 11 Σεπτεμβρίου 2008 τις μέτρησα είναι 8 οι άκρες του φτερού. Από όσα σκαλάρια έχω δει πάντως τα περισσότερα έχουν πολλές και όχι μια απολήξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος