Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #76 Share 3 Νοεμβρίου 2008 (edited) .....και εκει που λεγαμε για μεγαλο κουβα τα ενυδρεια, βρεθηκα και με ενα RSM To RSM το εστησα σπιτι, και μετεφερα βραχο & αραγωνιτη στο καινουργιο RSM. και ξανα απο την αρχη............ και χωρις Mantis any more!! Temp: 27,5 SG: 1025 PH:8,0 - 8,2 KH: 10 TM Test NH4: 0 TM Test NO2: 0 TM Test NO3: 0 TM Test Po4: 0 TM Test Ca: 450 TM Test εστησα, ξαναεστησα τους βραχους και τελικα με τη βοηθεια του chchhypno (Χρονη) καταληξαμε στο τελικο στησιμο του βραχου. photo attached JD Sparos P.S.{ πρεπει να δειτε το ενυδρειο με την Mantis του chchhypno.........το ατομο πρεπει να παρει μεταγραφη στα θαλασσινα} Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2008 - Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 3 Νοεμβρίου 2008 #77 Share 3 Νοεμβρίου 2008 καλορίζικο φίλε.......... πολύ καλή δουλειά έριξες ...... του χρονου σε βλέπω στην Α εθνική κατηγορία με κανενα 1500 αρι λίτρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Νοεμβρίου 2008 #78 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 3 Νοεμβρίου 2008 #79 Share 3 Νοεμβρίου 2008 καλοριζικο ρε φιλε πολυ καλη επιλογη το RSM, καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 3 Νοεμβρίου 2008 #80 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Καλη επιλογη ενυδρειου και στησιματος Καλη επιτυχια και καλως ηρθες στο club RSM :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 3 Νοεμβρίου 2008 #81 Share 3 Νοεμβρίου 2008 μπράβο πολύ ωραία ! καλή συνέχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #82 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Παιδια σας ευχαριστω ολους καλορίζικο φίλε.......... πολύ καλή δουλειά έριξες ...... του χρονου σε βλέπω στην Α εθνική κατηγορία με κανενα 1500 αρι λίτρα...... Ειναι δρομολογιμενο για το καινουργιο σπιτι......... μιλαμε εχει μπει στο σχεδιο με δικια του γραμμη-πινακα ρευματος, αποχετευση, οσμοση, κτλ. Καλη επιλογη ενυδρειου και στησιματος Καλη επιτυχια και καλως ηρθες στο club RSM :thumbup: Φιλε fake_gio ευχαριστω πολυ. θα ηθελα τα φωτα σου για το skimmer του RSM. ενω εχω τον αερα φουλ ανοιχτο δεν φτανει ο αφρος επανω με τιποτα. JD Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 3 Νοεμβρίου 2008 #83 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον προσπαθησε να βαλεις την εισαγωγη να ρουφα λιγο αερα ...Εχω το ιδιο προβλημα Αν δεν γινει τιποτα πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #84 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον προσπαθησε να βαλεις την εισαγωγη να ρουφα λιγο αερα ...Εχω το ιδιο προβλημα Αν δεν γινει τιποτα πες μου ποια εισαγωγη?? το σωληνακι με τον ρυθμιστη ειναι τερμα ανοιχτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 3 Νοεμβρίου 2008 #85 Share 3 Νοεμβρίου 2008 (edited) Το σωληνακι ενοω να μην ειναι τερμα Βαλτο να περνει λιγο ...Αν γινονται παλι τα ιδια βαλε να ρουφαει λιγο παραπανω ...αυτο μεχρι να δεις οτι εφτιαξε... Περιμενω αναφορα Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2008 - fake_gio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #86 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Το σωληνακι ενοω να μην ειναι τερμα Βαλτο να περνει λιγο ...Αν γινονται παλι τα ιδια βαλε να ρουφαει λιγο παραπανω ...αυτο μεχρι να δεις οτι εφτιαξε... Περιμενω αναφορα το εκλεισα αρκετα και νομιζω οτι τωρα ειναι ΟΚ fake_gio εισαι αρηγος Thanks, JD Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #87 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Η Χαρα κρατησε λιγο, τωρα οι ανλιες βγαζουν αερα-πολλες φισαλιδες. ??????????? any idea?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 3 Νοεμβρίου 2008 #88 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα δικε μου Βαλε υαλοβαμβακα στο δεξιο μερος του σκιμμερ για να συγκρατει τις φυσαλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #89 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα δικε μου Βαλε υαλοβαμβακα στο δεξιο μερος του σκιμμερ για να συγκρατει τις φυσαλιδες. Εχω βαλει βατα στην εισοδο του νερου κατω απο το σφουγαρι πριν το Skimmer. πρεπει να βαλω και μετα?? JD Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 3 Νοεμβρίου 2008 #90 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Βαλε και μετα απο το σκιμμερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 3 Νοεμβρίου 2008 #91 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Προσπάθησε να κόψεις τις φυσαλίδες απο την έξοδο με υαλοβάμβακα ή σφουγκάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 3 Νοεμβρίου 2008 Author #92 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Προσπάθησε να κόψεις τις φυσαλίδες απο την έξοδο με υαλοβάμβακα ή σφουγκάρι Niko κατι τετοιο θα κανω, θα βαλω σφουγκαρι σαν bubble stop πριν τις αντλιες. αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο......... θα τσεκαρω αυριο Thanks Nick!! JD Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 6 Νοεμβρίου 2008 #93 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου ενας γνωστος μου εχει το ιδιο προβλημα και ειχε τρελαθει τη λυση την εδωσε ο stathis πριν λιγο καιρο!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=20916 Αν εχεις προβλημα με την παραγγελια του στειλε ενα π.μ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 26 Νοεμβρίου 2008 Author #94 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Να 'μαστε παλι!!! με καινουργια Ψωνια Ναταλια σε ευχαριστω πολυ. τα Ψωνια μου απο Ναταλια: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 26 Νοεμβρίου 2008 Author #95 Share 26 Νοεμβρίου 2008 continuous....... JD Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 26 Νοεμβρίου 2008 #96 Share 26 Νοεμβρίου 2008 πανέμορφα ! να σου ζήσουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Νοεμβρίου 2008 #97 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 26 Νοεμβρίου 2008 #98 Share 26 Νοεμβρίου 2008 πολυ ομορφα ολα. μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 26 Νοεμβρίου 2008 #99 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Καλορίζικα ...!!!! Για καφέ όμως δεν μας κάλεσες να τα δούμε από κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 26 Νοεμβρίου 2008 #100 Share 26 Νοεμβρίου 2008 πολυ ομορφα να τα χαιρεσαι, βαλε κ μια γενικη του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος