Mr.Xabales(SHOWTIME) 3 Αυγούστου 2008 #1 Share 3 Αυγούστου 2008 LADIES AND GENTLEMAN MAY I PRESENT YOU.....MR.XABALESSSSS(SHOWTIME)!!!!!! Γεια σας!! Με λενε Δημητρη, μενω Αλεξανδρουπολη και ειμαι 17. Να σας δηλωσω οτι ειμαι νεος στο χομπι και θελω να προετοιμαστω ωσο το δυνατον περισσοτερο πριν προχωρησω σε καποια κινηση. Οι μονες εμπειριες μου με ενυδρια και ψαρακια ειναι ενα χρησοψαρο σε μια γυαλα και αλλα δυο μαυρα ψαρια( δεν ξερω το ειδος) οταν ημουνα πολυ μικρος. Πιστευω οτι εδω θα μαθω πολλα και θα περασω καλα. Αλλα πρωτα απ'ολλα ας γνωριστουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 3 Αυγούστου 2008 #2 Share 3 Αυγούστου 2008 Για σου Δημητρη , καλως ηρθες , καλη διαμονη και καλο διαβασμα εδω αν ενδιαφερεσε θα μαθεις πολλα πραγματα γυρο απο τα ενυδρεια και τα ψαρια που σε ενδυαφερουν καλη συνεχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Αυγούστου 2008 #3 Share 3 Αυγούστου 2008 καλως ηρθες στο ΑΖ.καλο διαβασμα και καλη διαμονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyericsson 3 Αυγούστου 2008 #4 Share 3 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες στο AZ και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Αυγούστου 2008 #5 Share 3 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 3 Αυγούστου 2008 #6 Share 3 Αυγούστου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Αυγούστου 2008 #7 Share 4 Αυγούστου 2008 καλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 4 Αυγούστου 2008 #8 Share 4 Αυγούστου 2008 Καλωσήρθες Δημήτρη και καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Αυγούστου 2008 #9 Share 4 Αυγούστου 2008 Καλός όρισες φίλε Δημήτρη στην πιο όμορφη ενυδρειοπαρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος