Settler 1 Αυγούστου 2008 #1 Share 1 Αυγούστου 2008 Μπορώ σε ένα ενυδρείο 60 λίτρων σταδιακά να βάλω 7-8 Zebra Danio και αφότου συνεχίσει να διατηρείται η ισορροπία να προσθέσω 7-8 Neon Tetra από ότι έχω δει έχουν παρόμοιες απαιτήσεις νερού και θερμοκρασίας... Θα ήθελα 2 τέτοιες ομάδες στο ενυδρείο μου λόγω κίνησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Αυγούστου 2008 #2 Share 1 Αυγούστου 2008 αν ειχες ακριβως τα διπλασια λιτρα γινοταν,τωρα ομως μεινε με 1 κοπαδακι της επιλογης σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Αυγούστου 2008 #3 Share 1 Αυγούστου 2008 αν ειχες ακριβως τα διπλασια λιτρα γινοταν,τωρα ομως μεινε με 1 κοπαδακι της επιλογης σου. ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settler 1 Αυγούστου 2008 Author #4 Share 1 Αυγούστου 2008 αν ειχες ακριβως τα διπλασια λιτρα γινοταν,τωρα ομως μεινε με 1 κοπαδακι της επιλογης σου. Ένα κοπάδι και τπτ άλλο?... Ούτε 1-2 ψαράκια που να μην έχουν αναγκη μεγάλης παρέας.... Αν είναι έτσι ελπίζω να μπορώ να το γεμίσω φυτά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Αυγούστου 2008 #5 Share 1 Αυγούστου 2008 Αν είναι έτσι ελπίζω να μπορώ να το γεμίσω φυτά!!! και πολυ καλα θα κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settler 5 Αυγούστου 2008 Author #6 Share 5 Αυγούστου 2008 Ωραία...Μάλλον σε τέτρα πάω και ένα κοπάδι. Τι μου προτείνετε για βυθό? Σαν διακόσμηση πέτρα ή ξύλο θα ήταν καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 5 Αυγούστου 2008 #7 Share 5 Αυγούστου 2008 Τι μου προτείνετε για βυθό? Σαν διακόσμηση πέτρα ή ξύλο θα ήταν καλύτερο? Και τα δυο μπορεις να χρησιμοποιησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settler 5 Αυγούστου 2008 Author #8 Share 5 Αυγούστου 2008 Για βυθό?.. Θα ήθελα κάτι να μοιάζει φυσικό αν και έχω ένα κοκκινόμαυρο ψιλό χαλίκι 2-3mm διάμετρο. Αν κάνει και αυτό ακόμα καλύτερα να αγοράσω μόνο το υπόστρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Αυγούστου 2008 #9 Share 5 Αυγούστου 2008 Για βυθό?.. Θα ήθελα κάτι να μοιάζει φυσικό αν και έχω ένα κοκκινόμαυρο ψιλό χαλίκι 2-3mm διάμετρο. Αν κάνει και αυτό ακόμα καλύτερα να αγοράσω μόνο το υπόστρωμα. αν σου αρεσει οπτικα,δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα,αν και εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα φυσικα χρωματα-υλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settler 6 Αυγούστου 2008 Author #10 Share 6 Αυγούστου 2008 είναι σχεδόν φυσικό...απλά δεν ξέρω αν θα χρειαστώ υλικό που να αλλάζει τις ιδιότητες του νερου λίγο για να είναι καλύτερη η ζωη για τα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 6 Αυγούστου 2008 #11 Share 6 Αυγούστου 2008 Για βυθό?.. Για διακοσμηση φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος