Thodwrhs 27 Ιουλίου 2008 #1 Share 27 Ιουλίου 2008 Την Πέμπτη εντόπισα 4 μικρά γκαππάκια και με ενθουσίασε το θάρρος τους πήγαιναν δίπλα στα μεγάλα και τα μεγάλα μόλις τα κυνιγούσαν λιγο, εξαφανιζόντουσαν σαν ''βολίδες'' πίστευω να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω γεννήστρες κλπ. γιατί δεν θέλω να τα στρεσάρω..Πιστεύω θα είναι καλύτερα μέσα στο 60άρι αλλά θα έχω λιγότερους επιζόντες όπως και έγινε...Βλέπω και άλλες έγκυες γκαππίνες να είναι τούμπανα!! Έχω μικρές ζωντανές δάφνιες αλλά και σκουλικάκια grindal θα τρίβω και τα φλέικς και θα είναι καλά πιστεύω!!Και κάνω τακτικές μικρές αλλαγές νερού κάθε 2 μέρες .. Το ενυδρείο είναι και φουλ φυτεμένο οπότε υπάρχουν και κρυψώνες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 27 Ιουλίου 2008 #2 Share 27 Ιουλίου 2008 Και εγω στο δικο μου δεν χρησιμοποιησα γεννηστρα το αφησα να παει πιο φυσικα το θεμα βεβαια οπως ειπες και εσυ οι επιζοντες ηταν λιγοτεροι ομως μολις περασουν οι πρωτες μερες μετα θα τα απολαυσεις τα ψαρακια. Να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 27 Ιουλίου 2008 Author #3 Share 27 Ιουλίου 2008 Και εγω στο δικο μου δεν χρησιμοποιησα γεννηστρα το αφησα να παει πιο φυσικα το θεμα βεβαια οπως ειπες και εσυ οι επιζοντες ηταν λιγοτεροι ομως μολις περασουν οι πρωτες μερες μετα θα τα απολαυσεις τα ψαρακια. Να σου ζησουν Ευχαριστώ πάρα πολύ !!Τα βλέπω μέρα παρά μέρα να ξεθαρεύουν όλο και πιο πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 27 Ιουλίου 2008 #4 Share 27 Ιουλίου 2008 Να σου ζησουν αν και θα ηταν καλυτερα να μπουν σε ενα ενυδρειο-γεννηστρα για να μεγαλωσουν ησυχα . Απο τροφη μπορεις να τους δωσεις αρτεμια και τροφη σε σκονη που ειναι ειδικη για νεογεννητα ζωοτοκα.Αντε ολα καλα περιμενουμε νεα των μωρων σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 27 Ιουλίου 2008 Author #5 Share 27 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!Από τροφή αύριο θα πάω να πάρω την tetramin baby που είναι σε σκόνη για νεογγένητα μικρά ζωοτόκα!!Για αρτέμια δύσκολα μιας και δεν πουλάνε εδώ!!Απλά απο την πέμπτη ολο και πιο πολυ ξεθαρεύουν και σήμερα τα είδα και στην επιφάνια δίπλα στα μεγάλα αλλά μετά αρχίζει κινυγητό με ανυσηχεί αυτό αλλά πιστεύω όσο περνάν οι μέρες ο φόβος θα ελλατώνετε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Ιουλίου 2008 #6 Share 27 Ιουλίου 2008 να βάλεις αρκετό κερατόφυλλο, για καλύτερη ασφάλεια στα μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 28 Ιουλίου 2008 Author #7 Share 28 Ιουλίου 2008 Έχω γεμήσει πάρα πολύ κερατόφυλλο στην επιφάνια αλλά δεν πηγαίνουν και πολύ εκεί ποιο πολύ είναι στο ''δασάκι'' με την sessiliflora και στο ''δάσος'' με την polysperma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 29 Ιουλίου 2008 Author #8 Share 29 Ιουλίου 2008 Τα corydoras υπάρχει περίπτωση να φάνε μικρό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 29 Ιουλίου 2008 #9 Share 29 Ιουλίου 2008 Τα corydoras υπάρχει περίπτωση να φάνε μικρό?? Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 29 Ιουλίου 2008 Author #10 Share 29 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!!Πάλι καλά πρόλαβα και το έβγαλα είναι και το νερό ακατάλληλο και λίγο και ο βυθός !!το βλέπω σε πετσοπ το καημένο!!Να σε καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 29 Ιουλίου 2008 #11 Share 29 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!!Πάλι καλά πρόλαβα και το έβγαλα είναι και το νερό ακατάλληλο και λίγο και ο βυθός !!το βλέπω σε πετσοπ το καημένο!!Να σε καλά!! 1 cory είχες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 29 Ιουλίου 2008 Author #12 Share 29 Ιουλίου 2008 1 cory είχες; Είχα 2 αλλά το 1 δεν είναι μαζί μου απο πέρσι αν και λάθος και ο αριθμός των cory γιατί πρέπει να είναι πάνω από 7 εκεί γύρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 29 Ιουλίου 2008 #13 Share 29 Ιουλίου 2008 Είχα 2 αλλά το 1 δεν είναι μαζί μου απο πέρσι αν και λάθος και ο αριθμός των cory γιατί πρέπει να είναι πάνω από 7 εκεί γύρω Αυτό ακριβώς ήθελα να επισημάνω κι εγώ. 1 μόνο είναι ότι χειρότερο μιας και στρεσάρεται πολύ. Δωστο καλύτερα. Κατα προτίμηση σε κάποιον που έχει ήδη ένα κοπαδάκι έτσι ώστε να προσθέσει ένα ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 29 Ιουλίου 2008 Author #14 Share 29 Ιουλίου 2008 Αυτό ακριβώς ήθελα να επισημάνω κι εγώ. 1 μόνο είναι ότι χειρότερο μιας και στρεσάρεται πολύ. Δωστο καλύτερα. Κατα προτίμηση σε κάποιον που έχει ήδη ένα κοπαδάκι έτσι ώστε να προσθέσει ένα ακόμα. Το θέμα είναι ότι ψάχνω καιρό να το δώσω σε κάποιον που έχει και 'αλλα corydoras και κατάλληλο βυθό και τιμές του νερού!!Αλλά ούτε ένας στην περιοχί μου δεν τα έχει όλα αυτά..Μάλλον σε πετσοπ δεν γίνετε αλλιός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 1 Αυγούστου 2008 Author #15 Share 1 Αυγούστου 2008 Έχω καλά νέα όχι μόνο το 4 μικρά φαίνονται πολύ καλά..Είναι πολυ κινιτικά,τρώνε κλπ. αλλά βρήκα ακόμα 1 χθες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 2 Αυγούστου 2008 #16 Share 2 Αυγούστου 2008 εγω που βρηκα 20 χθες τι να πω; Εχω συνολο 32 guppy και 6 platy πρεπει να αρχισω να τα ''σπρωχνω'' σιγα-σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 3 Αυγούστου 2008 Author #17 Share 3 Αυγούστου 2008 Έχω ακόμα έγκυες γκαππίνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 5 Αυγούστου 2008 #18 Share 5 Αυγούστου 2008 Εμ τα ζωοτοκα ετσι κανουν γενναν σαν τα κουνελια μην σου πω και χειροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος