elena86 23 Ιουλίου 2008 #1 Share 23 Ιουλίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΧΑΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 120ΛΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Κ 4 ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ???ΕΛΕΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 23 Ιουλίου 2008 #2 Share 23 Ιουλίου 2008 Σιγουρα εξωτερικο καθως εχει μεγαλυτερο οφελιμο ογκο φιλτρανσης!!! Γνωμη μου λοιπον ειναι οτι θα πρεπει να αντικαταστησεις το εσωτερικο σου γιατι αργα ή γρηγορα σε πιθανο λαθος απο μεριας σου, οπως πχ παραπανω ταισμα, δεν θα ειναι ικανο να ανταπεξελθει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena86 23 Ιουλίου 2008 Author #3 Share 23 Ιουλίου 2008 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Ιουλίου 2008 #4 Share 23 Ιουλίου 2008 Τα παρακάτω φίλτρα είναι αξιόπιστα αθόρυβα και κάνουν για το ενυδρείο σου. JBL CristalProfi 250 EHEIM classic 2215 Fluval 205 Tetratec EX 700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena86 24 Ιουλίου 2008 Author #5 Share 24 Ιουλίου 2008 σε ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος