Jump to content

βουτια στη λεσβο

Recommended Posts

θα παω μονοημερη στη λεσβο (τρομαρα μου) και θελω να παω σε 1 παραλια που θα δω κατι στο νερο - δεν ειμαι καλος κολυμβιτης, αλλα αν η σιμβουλη σας ειναι καλη μπορω να σας φερω κατι για το μεσογιακο ενυδριο σας (παραλαβη δευτερα πρωι απο αμπελοκηπους)-δεν εχω θαλασσινο ενυδριο ακομα οποτε πρωι πρωι - το πλοιο μου λεει πως φτανει 6μισι στον πιρεα, και θα παω κατευθιαν δουλια.

ααα ναι, να ειχε και καμια ψαροταβερνα κοντα?

εγω αγχωθηκα προτου καν ξεκινησεις....... :thumbup:

μ'ολα αυτα παντως που αναφερες..δεν νομιζω να ηταν καλη ιδεα να προσπαθησεις να φερεις υγιη και παν'απολα ζωντανο οργανισμο μαζι σου...

πανε κανε τις βουτιες σου,γουσταρε,αλλα ΜΗΝ κουβαλησεις κατι το ζωντανο μαζι σου γιατι απλα δεν θα αντεξει ουτε το ταξιδι,ουτε το 8ωρο της δουλειας σου στο καπακι... :blink:

Σε ζηλευουμε , ριξε καμια βουτια και για μας , αλλα συμφωνω και εγω με τον klaz μην φερεις κατι ζωντανο μαζι σου δεν θα αντεξει .

δεν ειναι για εμενα οοργανισμος

ειναι για οποιον τον θελει

και η μεταφορα ειναι απο τισ 9 το βραδυ μεχρι τισ 8 το πρωι που ο ενδαφερομενος θα ερθει να τον παρει απο τι δουλια....

ΑΝυπαρχει ενδιαφερομενος (δεν τιθετε θεμα χρηματων - φιλικα)

Η ερωτιση όμως ειναι άλλη

ΠΟΥ???? που να παω??? ποιοσ ξερει?

Στα ρηχα αμμωδει νερα ολο και κανεναν ερημιτη θα βρεις.Αλλα ΔΕΝ θα σου αντεξει μεχρι εδω,σκεψου εχεις ταξιδι και μετα να βρεις καποιον να τον παρει.Καλυτερα αστον κι οταν φτιαξεις δικο σου ενυδρειο να μπορεσεις.

τελικα θα παω πετρα, εχουν οργανωμενα σκουμπα

και δεν φερνω τιποτα - με πεισατε :blink:

αν καταφερω να βγαλω φωτο θα τις παρουσιασω

Σωστος περιμενουμε φωτο !!! :blink:

Σωστος!!! :blink:

Απολαυσε τις διακοπες σου,εστω και που πας για λιγο....

Εκτός ότι τα ζωντανά ΔΕΝ θα αντέξουν, είναι και παράνομη η αλίευση τους!

απαγορευετε? και πως κανουμε μεσογιακο? υπαρχει νομος να λεει τι επιτρεπετε? μονο τι απαγορεθετε? υπαρχουν εξερεσεις? τον εχουμε αυτον τον νομο?

παντος δεν εφερα ζωντανο

ειδα ομος πολλαααααα

χτενια, εριμιτες tube worms, ανεμονεσ με κολοδη πλοκαμια -η μεγαλιτερη 30 εκ διαμετρο

σαριαριδεσ μπολικους -ενας , ο μεγαλυτερος(25-30εκ) που ειδα με αφισε να τον αγγιζω

και φλαμιγκο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...