jimioys 18 Ιουλίου 2008 #1 Share 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα εχω αυτό το raccoon ψάρι τι πρέπει δεν κσέρω τι τροφή ακριβως να του δώσω. Τσιμπάει απο τα βράχια αλλα δεν ειναι αρκετό πιστεύω. Είναι το μικρό μέγεθος. Το ενυδρείο είναι 130 λίτρα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 18 Ιουλίου 2008 #2 Share 18 Ιουλίου 2008 Γεια σου jimioys... Το θέμα δεν είναι τι να τον ταΐσεις αλλά γενικά να αρχίσει να τρώει... μετά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα τρώει ότι ταΐζεις... Προσπάθησε για αρχή με καταψυγμένες τροφές όπως γαριδούλες misys κτλ και βάζε στην τροφή κάποιο προϊόν σκόρδου...αν θέλεις μπορείς να βάζει σε ένα πιατάκι flakes, κατεψυγμένα κτλ και να ρίχνεις το ζουμί σκόρδου... υπομονή θέλει και προσπάθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Ιουλίου 2008 #3 Share 18 Ιουλίου 2008 ρίξε μια ματιά εδώ http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...id=1931&N=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimioys 18 Ιουλίου 2008 Author #4 Share 18 Ιουλίου 2008 τι ειναι τα misys shrimp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Ιουλίου 2008 #5 Share 18 Ιουλίου 2008 Καταψυγμένη μικρή γαριδούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimioys 18 Ιουλίου 2008 Author #6 Share 18 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ πολύ NAVY θα δωκιμάσω τα πάντα να δω τι θα γίνει. Επισης θέλω να σε ρωτήσω εάν γνωρίζεις το ψάρι δράκος lion fish εκτός απο ζωντανά ψάρια τρώει και κάποια αλλη τροφή γιατί δεν συμφέρει οικονομικά.ευτυχος δεν πιράζει τα άλλα μου ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 18 Ιουλίου 2008 #7 Share 18 Ιουλίου 2008 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=452 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Ιουλίου 2008 #8 Share 18 Ιουλίου 2008 Μικρά ψάρια , γαρίδες , καρκινοειδή........ Ότι χωράει στο στόμα του θα στο εξαφανίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος