joepower 16 Ιουλίου 2008 #1 Share 16 Ιουλίου 2008 καλησπέρα σε όλους.όπως είχα υποσχεθεί,ανέβασα φώτο να δείτε το ενυδρείο μου.αν και απο κινητό ελπίζω να φένεται καλά.θα ανεβάσω κι άλλες σε λίγο καιρό που θα είμαι καλύτερα απο ψάρια κ φυτά.περιμένω σχόλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Ιουλίου 2008 #2 Share 16 Ιουλίου 2008 αν και αρχη μου αρεσει η προσπαθεια σου. προσπαθησε να κρυψεις στη πορεια οσο γινεται τον εξοπλισμο σου,πχ το φιλτρο... καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 16 Ιουλίου 2008 #3 Share 16 Ιουλίου 2008 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και μου αρεσει που ειναι ολα φυσικα μεσα μπραβο καλη προσπαθεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 16 Ιουλίου 2008 #4 Share 16 Ιουλίου 2008 Ομορφο,καθαρο και φυσικο μπραβο!!!Περιμενουμε κι αλλες φωτο οπως ειπες.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 17 Ιουλίου 2008 #5 Share 17 Ιουλίου 2008 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 17 Ιουλίου 2008 #6 Share 17 Ιουλίου 2008 Ωραιο ενυδρειο ... !!! Καλωσηρθες και στο ΑΖ ... καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος